Menü Bezárás

SAMSUNG WS80 – Professzionális 2D, 3D, 4D, 5D ultrahang készülék

Samsung WS80A – a prémium dimenzió

A FULL 5D ultrahang

A Samsung WS80A készülékkel megnyílik a nőorvoslás prémium dimenziója, amely úttörő ultrahang készülék kiváló képminőséget biztosít a nőgyógyászati vizsgálatok során. A stílusos Samsung dizájn és az innovatív funkciók, többek között az 5D technológiák, az MPI és ElastoScan™ teszik a Samsung WS80A-t a női egészség prémium ultrahang készülékévé.

Leírás

 

Fejlett képalkotás a diagnosztikai pontossághoz

Hybrid Beamforming Engine™ evo

A Hybrid Beamforming Engine™ evo egyesíti az optimális 2D és színes képminőséget a gyors képfrissítési frekvenciával, hogy lehetővé tegye a még nagyobb teljesítményű adatfeldolgozást és zajcsökkentő képességet. Ez a fejlett technológia tisztább képet és stabilabb jelet biztosít a korábbi beamforming motorral szemben, ezzel is javítva a diagnosztikus pontosságot.

Samsung Dynamic MR™ evo

  Az SDMR™ evo technológia biztosítja a szemcsézettség csökkenést, élkiemelést és a kontraszt növekedését a tiszta és természetes képek eléréséhez. Ezen túlmenően az SDMR™ evo a korábbi technológiát javítja az alkalmazás-specifikus optimalizációval és a jobb időbeli felbontással élő leképezési módban.

Szabványosított nőegészségügyi diagnózis egyszerű műveletekkel

A WS80A Elite ultrahang készülék 5D megoldásai a pontos diagnózist támogatják egyszerű műveletekkel. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően csökkenthető a kezelőfüggőség és növelhető a páciens áteresztőképesség.  

5D Heart Color (5D színes szív – magzati szív vizsgálat)

5D Heart Az 5D Heart Color lehetővé teszi a STIC (spatiotemporal image correlation) volumen adatokból generált kilenc sztenderd magzati echocardiographiai nézet véráramlás dinamikájával együtt történő megfigyelését egyetlen sablon segítségével.

5D Limb Vol.

5D Limb Vol.™ Az 5D Limb Vol. lehetővé teszi a magzati tömeg pontos becslését, a tápláltsági állapotot a magzat combjának térbeli adatai alapján, ráadásul csökkenti a vizsgálat időszükségletét a mindössze 3 nevezetes pont meghatározásával.

5D CNS+ (magzati agy mérései)

Az 5D CNS+ megjeleníti az axialis, sagittalis és coronalis nézeteket a kilenc metszeti képnél a magzati agy vizsgálatára vonatkozó nemzetközi iránymutatást (ISUOG) követve . 5D CNS+™ (Fetal brain measurement)  

5D NT™

5D NT™ - 5D Nuchal Translucency - 5D tarkóredő
5D NT™ – 5D Nuchal Translucency – 5D tarkóredő
5D NT™ támogatja a magzati median-sagittalis metszetének megtalálását, amely az elsőnek felismert és megfelelő mértékben nagyítva jelenik meg a volumen adatból. Ezután végrehajtható a Nuchal Translucency vastagságának mérése az egyszerű és hatékony félautomatikus funkcióval, csökkentve a felhasználó függőséget.  

5D Follicle  (5D follikulum)

5D Follicle™   Az 5D Follicle automatikusan megtalálja a tüszőket és felveszi minden egyes tüsző méretét és állapotát, amivel segíti a klinikai munkavégzést. Ezeket a tüszőket különböző színekkel jelölve a térben meg is jeleníti. Ez a technológia várhatóan hozzájárul a meddő páciensek ovulációjának megfigyeléséhez és sikeres ICF ciklusokat vetít előre.

5D LB™

Az 5D LB™ lehetővé teszi a magzati hosszú csöves csontok egyszerű, automatikus felismerését és mérését a volumen adathalmazból, a magzati struktúrák intuitív megjelenítése által. A magzati fejlődési rendellenességek diagnosztizálását hatékonnyá válik mivel az 5D LB™ fokozza a mérési pontosságot a vizsgálati idő csökkenése mellett.

5D Stereo Cine™

5d stereo - WS80A   A 5D Stereo Cine™ funkcióval élethű 3D képek jeleníthetők meg a Samsung 3D Smart TV-ken, amely funkció által otthon a páciens, a család és a barátok is láthatják a magzatról készült valósághű képeket.

Stressz-mentes teljesítmény

 

1. – 23″-os LED Monitor

A 23 colos LED monitor jobb minőségű színes képeket és a nagyobb felbontást biztosít a felhasználó számára, mint a hagyományos monitorok, amivel az ultrahang képek jobban láthatók.

2. – További EV vizsgálófej tartó

A készülék további endovaginal (EV) vizsgálófej tartója védi meg a stresszes helyzettől, amikor a páciens véletlenül leveri az endovaginal vizsgálófejet, ami esetleg nem tökéletesen rögzült a hagyományos vizsgálófej-tartójában.

3. – 10.1″-os érintőképernyő

A 13″-os érintőpad nagyon érzékeny, lehetővé téve a felhasználói stressz csökkentését a gombok nyomogatása során.

4. – Vizsgálófej kábel tartók

A felhasználó elrendezheti a vizsgálófejek kábeleit a készülék két oldalán található akasztók segítségével.

5.  – Gélmelegítő alapfelszerelésként

Kétfokozatú gélmelegítő tartja az ultrahang gélt a kellemes 30°C vagy 39°C hőmérsékleten.

6. – Változtatható kezelőpult magasság

A könnyed fel és le mozgatással a felhasználó saját igénye szerint, erőfeszítés nélkül állíthatja be a készülék kezelőpultjának magasságát.

A pontos diagnózis eszközei

MPI™

  Az MPI lehetővé teszi fetal myocardial performance index (MPI) automatikus mérését a felhasználói függőség csökkentése érdekében. Továbbá az MPI javítja a munkafolyamatokat a magzati szív vizsgálatoknál az egyszerű, egy kattintásos használattal.

Advanced Feto Realistic View™

Professzionális Samsung Medison Ultrahang Készülékek - SONARMED
Professzionális Samsung Medison Ultrahang Készülékek – SONARMED
  Az FRV™ funkció frissítésre került a sebesség növelése és az inverz mód támogatása érdekében. A fejlett FRV™ lehetővé teszi a finom anatómiai jellemzők részletes megjelenítését,ezáltal lehetővé téve az intuitív diagnózist a leképezett 3D képeken és javítják a kommunikációt a pácienssel.

ElastoScan technológiák

ElastoScan™

A rosszindulatú daganatos megbetegedések korai felismerését és a szövetek funkciónális információinak szállítását szolgálja, az ElastoScan™ alkalmazza a strain képalkotási technológiát, amelya szövetek elmozdulásának információit színtérképpel jeleníti meg. A felhasználó tapintás nélkül számos hasznos információhoz juthat a szövetek keménységére vonatkozóan, ami a hagyományos vizsgálati módszerekkel nem volt elérhető.

e-DEB™

Az e-DEB™ funkció használatával a felhasználó automatikusan megkapja a kiválasztott célterület és a referenciaterület strain arányát egyetlen ROI terület kiválasztásával az emlőről készített ElastoScan™ képen. Az egyszerű ROI kiválasztással és az automatikus számítással az emlő vizsgálata sokkal hatékonyabbá és intiutívabbá válik.  

Superior vizsgálófejek

A Samsung WS80A vizsgálófej-választékában megtalálható egykristályos és nagy látószögű vaginalis vizsgálófej is, amelyeket a női egészséggel összefüggő képalkotáshoz optimalizáltak.

Egykristályos (Single Crystal) vizsgálófej (SC1-6)

A Single crystal (egykristályos) vizsgálófejek kiváló felbontást és leképezési mélységet biztosítanak a nagyobb sávszélességtartományukkal lehetővé téve a felhasználónak a tágabb frekvenciatartomány használatát.

Nagy látószögű vaginalis vizsgálófej (E3-12A)

E3-12A
E3-12A – Obstetrics, Gynecology, Urology – Endocavitalis vizsgálófej
  Az új széles látószögű vaginalis vizsgálófej a maximum 210˚-os látómezejével járul hozzá a kényelmes endovaginal vizsgálathoz.

Rögzítő & kommunikációs eszközök

HD ADVR™

HD ADVR™   A HD ADVR™ integrálja a DVD (720 x 480) és USB (Full HD 1920 x 1080) technológiákat a szimultán leképezés és felvételkészítés számára, szükség esetén lehetővé téve a felhasználó számára az információk ismételt megtekintését.

Hello Mom

Hello Mama funkció A Hello Mom egy Androidos okostelefon alkalmazás a kismamák számára, akik kábel nélkül kapcsolódhatnak a Samsung WS80A rendszerhez az ultrahang képek és videók letöltéséhez. Ezután a kismamák egyszerűen megoszthatják ezeket az ultrahang képeket és videókat másokkal, és nyomon is követhetik a magzat fejlődését a Hello Mom alkalmazás használatával. HelloMom  

Klinikai képek

Ultrahang rendelők, ahol Samsung WS80A 5D ultrahang készülékkel vizsgálnak