Samsung HS50 - Egyszerűen hatékony

Powered by CrystalLive™

Samsung - Powered by CrystalLive™

A CrystalLive™ a Samsung korszerű ultrahang képalkotó motorja továbbfejlesztett 2D képfeldolgozással és színes jelfeldolgozással, amely kiemelkedő képteljesítményt és hatékony munkafolyamatot kínál összetett esetekben.

Design Award
HS50 elasztográfiás ultrahang készülék

A SAMSUNG elkötelezett a magabiztos döntéshozatal támogatása iránt

A tapasztalatokon túl egy integrált megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy új és kiemelkedő tapasztalatokat kínáljon az egészségügyi
szakembereknek a diagnózis terén, gazdagabb nézeteket, fejlett intelligenciát és egyszerűsített munkafolyamatot biztosít.
Mindezek együttesen teszik lehetővé a betegközpontú ellátást.

A Samsung HS50 ultrahang készüléke ezt az integrált megoldást alkalmazza annak érdekében, hogy kiváló képminőséget és szakértői eszközöket biztosítson, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ön egyedi igényeire összpontosítson.
Samsung HS50 - Advanced Intelligence
Samsung HS50 - Advanced Intelligence
A Samsung HS50 ultrahang készüléke ezt az integrált megoldást alkalmazza annak érdekében, hogy kiváló képminőséget és szakértői eszközöket biztosítson, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ön egyedi igényeire összpontosítson.

Több értékes információ

A Samsung fejlett képalkotási technológiái a rendkívül részletgazdag képeken alapuló új betekintést
 nyújthatnak. Ezek az értékes információk magabiztos döntéshozatalt tesznek lehetővé, és
 hozzájárulnak a diagnosztikai bizalom növeléséhez.

HQ-Vision™

Az HQ-Vision™ tisztább képeket nyújt azáltal, hogy a valós, aktuális ábrázoláshoz képest elmosódottabb felvételek minőségromlását csökkenti.

Samsung HS50 ultrahang készülék - HQ Vision™

S-Flow™

Az S-Flow, az irányított Power Doppler képalkotó technológia, még a perifériás erek észlelésében is segíthet. Pontos diagnózist tesz lehetővé, amikor a véráramlás vizsgálata különösen nehéz.

Samsung HS50 ultrahang készülék - S-Flow™

ClearVision

A zajcsökkentő szűrő javítja az élkiemelést, és élesebb 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. A ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő szkennelési módban.

Samsung HS50 ultrahang készülék - HQ Vision™

LumiFlow™

A LumiFlow™ a véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése, mely intuitív módon segíti a véráramlás és a kis erek struktúrájának intuitív megértését.

Samsung HS50 ultrahang készülék - S-Flow™

S-Harmonic™

Az impulzus-inverziós technológiát alkalmazó S-Harmonic™ javítja a kép tisztaságát a közeli és távoli részeken egyaránt. A jelzaj csökkentésével az S-Harmonic™ egységesebb ultrahangképet biztosít.

* Ezen az oldalon a csillag a HS50 V1.00 ultrahangrendszerrel készített klinikai képeket jelöli.

Samsung HS50 ultrahang készülék - HQ Vision™

Megnövelt konzisztencia

Speciálisan kialakított megoldásainak köszönhetően
beleértve a számszerűsítő funkciók széles skáláját,
a HS50 egységességet teremt a pontos mérés érdekében.

S-Detect™ for Thyroid

A szolgáltatás, mely a pajzsmirigy ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, az ATA, BTA, EU-TIRADS és a K-TIRADS irányelveken alapuló egységesített leletsablonokat alkalmaz és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

* ATA: American Thyroid Association
* BTA: British Thyroid Association
* EU-TIRADS: European Thyroid Imaging Reporting and Data System
* K-TIRADS: Korean Thyroid Imaging Reporting and Data System

S-Detect™ for Breast

A szolgáltatás, mely az emlő ultrahangvizsgálat kiválasztott elváltozásait elemzi, a BI-RADS ATLAS (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) egységesített lelet-sablonjait alkalmazza és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

* BI-RADS Atlas: az ACR regisztrált márkajelzése, az ACR által minden jog fenntartva

Strain+

A Strain+ a bal kamra (LV) globális és szegmentális falmozgásának kvantitatív eszköze. A felhasználónak mindössze három pontot kell megrajzolnia, majd a Strain+ automatikusan kontúrozza a globális és szegmentális falat, és kiszámítja a nyúlási adatokat. A Strain+-ban három normál bal oldali nézet és egy bikaszem jelenik meg egy négy részből álló képernyőn az LV funkció egyszerű és gyors értékeléséhez. A Samsung Strain+ egyszerű felhasználói felülettel, intuitív megjelenítéssel és hasznos eljárási útmutatókkal növeli a diagnosztikai hatékonyságot.
HS50 ultrahang készülék - Strain+ kardiológiai eszköz
HS50 ultrahang készülék - StressEcho

StressEcho

A StressEcho csomag tartalmazza a falmozgás értékelést és leletezést is. Tartalmazza a StressEcho gyakorlatokat, a farmakológiai StressEcho-t, a diasztolés StressEcho-t és a szabadon programozható StressEcho‑t.

HS50 ultrahang készülék - StressEcho

ElastoScan™

Az ElastoScan™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a szövetek rugalmasságának megjelenítésére, amely észleli a tömör részek jelenlétét a szövetekben, és a merevséget a képernyőn színinformációvá alakítja.

HS50 ultrahang készülék - Strain+ kardiológiai eszköz
Samsung HS50 ultrahang készülék - E-Strain™

E-Strain™

Az E-Strain™-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye két érdeklődésre számot tartó régió alakváltozási arányának gyors és egyszerű kiszámítását a mindennapi gyakorlat során. Egyszerűen a két célterület meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.

Samsung HS50 ultrahang készülék - E-Strain™
Scroll to Top