Samsung V7 ultrahang készülék radiológiai képalkotásra

Minden kulcsfontosságú előny,
amire csak szüksége van

A V7 lenyűgöző teljesítményt nyújt és lehetőséget ad arra, hogy a legújabb innovációkat tartalmazó átfogó eszközökkel azt csináljon, amit csak akar.

Például az EzHRI™, a TAI™ és a TSI™ olyan fejlett hasi diagnosztikai funkciók, amelyek segítségével az egészségügyi szakemberek pontos klinikai döntéseket hozhatnak a zsírmáj valós idejű számszerűsítésével.

A funkciókban gazdag V7 sokoldalú rendszere a klinikai alkalmazások széles skálájára képes, amelyek lehetővé teszik a teljes felfedezést.

Minden kulcsfontosságú előny, amire szüksége van

A V7 lenyűgöző teljesítményt nyújt és lehetőséget ad arra, hogy a legújabb innovációkat tartalmazó átfogó eszközökkel azt csináljon, amit csak akar.

Például az EzHRI™, a TAI™ és a TSI™ olyan fejlett hasi diagnosztikai funkciók, amelyek segítségével az egészségügyi szakemberek pontos klinikai döntéseket hozhatnak a zsírmáj valós idejű számszerűsítésével.

A funkciókban gazdag V7 sokoldalú rendszere a klinikai alkalmazások széles skálájára képes, amelyek lehetővé teszik a teljes felfedezést.

Változatos és kihívást jelentő klinikai esetek diagnosztizálása.

A V7 ultrahang készülék a diagnosztikai eszközök tárházával rendelkezik a változatos és kihívást jelentő esetekhez.
Az egészségügyi szakemberek a megfelelő helyen előkészített szükséges speciális funkciók segítségével könnyedén végezhetnek célzott vizsgálatokat.

2D képalkotás

Samsung ShadowHDR™
Samsung HQ-Vision™
Samsung ClearVision™

Color képalkotás

Samsung MV-Flow™
Samsung LumiFlow™
Samsung S-Flow™

Diagnosztikai funkciók

Samsung S-Shearwave Imaging™
Samsung CEUS+
Samsung EzHRI™
Samsung TAI™
Samsung TSI™

Diagnosztikai funkciók

Samsung S-Fusion™
Samsung HeartAssist™
Samsung Strain+
Samsung NerveTrack™
Samsung S-Detect™
Samsung V7 radiológiai ultrahang készülék

Bővített diagnosztikai funkciók pontosossággal és precízitással

A V7 rendszer olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a pontos diagnózist és a teljesítmény növelését.
A V7 számos funkciója és felhasználóbarát felülete jelentősen javítja az egészségügyi szakemberek napi ultrahangvizsgálati élményét.

Samsung S-Shearwave Imaging

A szöveti merevség megjelenítése és számszerűsítése non-invazív módszerrel

Az S-Shearwave Imaging™ lehetővé teszi a merev szövetek non-invazív értékelését különféle alkalmazásokban. A színkódolt elasztogram, a számszerűsített eredmények, a megjelenítési lehetőségek és a felhasználó által választható ROI-funkciók hasznosak a pontos diagnózis érdekében.

Samsung S-Shearwave imaging kepalkotas
Samsung Strain+

A bal kamra falmozgásának számszerűsítése

A Strain+ egy kvantitatív eszköz a bal kamra (LV) globális és szegmentális falmozgásának mérésére. Három szabványos LV nézet és egy Bull’s Eye jelenik meg egy négyképernyős képernyőn az LV funkció egyszerű értékeléséhez.

Samsung Strain+ képalkotás
Samsung S-Detect for Breast

A kiválasztott emlőelváltozások elemzése és leletet készítése a mell felméréséről

Az S-Detect™ for Breast  elemzi a kiválasztott léziókat az emlő ultrahangos vizsgálata során, és megjeleníti az elemzési adatokat, alkalmazza a BI-RADS ATLAS*-t a szabványos jelentéskészítés érdekében; és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

Samsung S-Detect for Breast képalkotás
Samsung TAI és TSI máj zsírosságának vizsgálata

A zsírmáj mennyiségi mérése ultrahanggal

A TAI™ (Tissue Attenuation Imaging) kvantitatív szövetgyengülés mérését biztosítja a steatotikus májelváltozások értékeléséhez.

A TSI™ (Tissue Scatter Distribution Imaging) kvantitatív szöveti szóródás eloszlás mérését biztosítja a steatotikus májelváltozások értékeléséhez.

Samsung EzHRI

Hepato-renalis index automatizált ROI ajánlással

A HRI (Hepato Renal Index) a máj steatosisának számszerűsítésére szolgáló index a máj parenchyma és a vesekéreg közötti echogenitás összehasonlításával. Az EzHRI™ 2 ROI-t helyez el a máj parenchymájában és a vesekéregben, és biztosítja a HRI arányt.

Samsung HeartAssist™

Automatizált leletező eszköz a szívdiagnosztikához

A HeartAssist™, a Deep Learning technológián alapuló funkció az ultrahangos képek automatikus osztályozását biztosítja a szívdiagnózishoz szükséges mérési nézetek szerint, és mérési eredményeket biztosít.

Samsung StressEcho

Pontozás és a falmozgás leletezése

A StressEcho csomag tartalmazza a falmozgás pontozását és leletezését. Biztosítja a terheléses StressEcho-t, a farmakológiai StressEcho-t, a diasztolés StressEcho-t és a programozható StressEcho-t.

Samsung ArterialAnalysis

A szív- és érrendszeri erek funkcionális változásainak kimutatása

Az ArterialAnalysis érzékeli az erek funkcionális változásait, és olyan mérési értékeket biztosít, mint a merevség, az intima-media vastagsága és a közös nyaki artéria pulzushullám-sebessége.

Samsung E-Strain

Két ROI közötti alakváltozási arány egyszerű kiszámítása

Az E-Strain™-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a két érdeklődésre számot tartó terület közötti alakváltozási arány gyors és egyszerű kiszámítását a napi gyakorlat során. Egyszerűen a két cél meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.

Samsung AutoIMT

Az IMT-t mérése egyetlen kattintással

Az AutoIMT+ egy szűrőeszköz a páciens szív- és érrendszeri betegségeinek potenciális kockázatának elemzésére. Lehetővé teszi a carotis elülső és hátsó falának intima-media vastagságának egyszerű mérését egyetlen gombnyomással.

Samsung NeedleMate

A tű hegyének kristálytiszta megjelenítése

A NeedleMate+™ meghatározza a tű elhelyezkedését olyan beavatkozások során, mint például idegblokkok. A NeedleMate+™-nél alkalmazott sugárnyaláb döntés javítja az eljárás pontosságát és hatékonyságát.

Samsung S-Detect for Thyroid

A kiválasztott pajzsmirigy-elváltozások elemzése és a pajzsmirigy értékelés leletezése

Az S-Detect™ for Thyroid elemzi a kiválasztott elváltozásokat a pajzsmirigy ultrahangvizsgálatában, és megjeleníti az elemzési adatokat, szabványosított leleteket biztosít az ATA, BTA, EU-TIRADS és K-TIRADS* irányelvek alapján; és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

Samsung NerveTrack

Az idegek észlelése és nyomon követése az AI technológiával

A NerveTrack™ egy olyan funkció, amely érzékeli és valós időben információt szolgáltat az idegterület helyéről az ultrahangos vizsgálat során.

Previous slide
Next slide
Samsung AutoEF

A bal kamra ejekciós frakciójának mérése

Az AutoEF egy olyan funkció, amely kényelmesen méri és számszerűsíti az Ejection Fraction-t. A bal kamra három pontjának kiválasztásával kiszámítjuk a bal kamra végszisztolés és végdiasztolés pontjainak térfogatát, segítve ezzel a szívműködés gyors és hatékony felmérését.

Samsung AutoEF - automatikus ejekciós frakció
Samsung Panoramic Imaging

Kiterjesztett látómező megjelenítése

A Panoramic+ képalkotás kiterjesztett látómezőként jelenik meg, így a felhasználók olyan széles területeket vizsgálhatnak meg, amelyek nem férnének bele egyetlen képbe. A Panoramic+ képalkotás a lineáris vizsgálófej görbületről készített adatgyűjtést is támogatja.

Samsung Panoramic képalkotás
Samsung S-Fusion

Végezzen multimodalitású fúziós biopsziát nagy pontossággal

Az S-Fusion™ lehetővé teszi a lézió egyidejű lokalizálását valós idejű ultrahang és más volumetrikus képalkotó módszerek segítségével, lehetővé téve a pontos célzást a beavatkozási és egyéb fejlett klinikai eljárások során.

Samsung CEUS+

Kontrasztanyagos ultrahang

A CEUS+ egy kontrasztanyagos képalkotó technológia. A vénán vagy hasonló módon a szervezetbe fecskendezett mikrobuborékos kontrasztanyag nemlineáris rezonanciát fejt ki az ultrahangenergia stimulálása miatt.

Samsung Elasctoscan - Elasztográfia

A szövetek merevségének megjelenítése színekkel

Az ElastoScan+™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a rugalmasság képi megjelenítésére, amely megfigyeli a szöveti feszültség átalakulását a belső vagy külső erők hatására, és a relatív merevséget színes képpé alakítja.

Samsung V7 kardiológiai ultrahang készülék

Pontos és precíz diagnosztikai funkciók ismertetése

CrystalLive és CrystalBeam képalkotás az S-Vue vizsgálófejekkel

A Samsung alapvető képalkotó motorja, a Crystal Architecture™ segítségével kivételes képminőséggel és felbontással nyerhet betekintést az összetett problémákba.

 

A szabadalmaztatott technológia a továbbfejlesztett 2D képfeldolgozást és a részletes színes jelfeldolgozást kombinálja a kép optimalizálása és finomítása érdekében. Az élvonalbeli V7 kiemelkedő képtisztaságot biztosít a magabiztos diagnózis érdekében.

Scroll to Top