Samsung HS30 ultrahang készülék - Egyszerű kezelés

A felhasználó szem előtt tartásával és az ergonomikus kialakítással
megtervezett funkciók révén a HS30 fokozza
a termelékenységet és a vizsgálati kényelmet.

Samsung HS30 ultrahang készülék

Fejlett képalkotási technikák

ClearVision

A zajcsökkentő szűrő javítja az élek kiemelését és éles 2D képeket hoz létre. A ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és időbeli felbontást biztosít élő vizsgálati üzemmódban.

Knee with ClearVision

Térd képe ClearVision funkcióval

S-Flow

Az S-Flow™ egy irányított Power Doppler képalkotó technológia, még a perifériás erek észlelésében is segíthet.

S-Harmonic

Az impulzus-inverziós technológiát alkalmazó S-Harmonic™ javítja a kép tisztaságát mind a közeli mind pedig a távoli részeken. A jelzajt csökkentő S-Harmonic™ egységesebb ultrahangképet biztosít.

Kidney color with S-Harmonic™
Vese színes képe S-Harmonicfunkcióval

MultiVision

A MultiVision elektronikusan dönti az ultrahangsugarat, és számos pásztázási vonalat kombinálja a jobb kép érdekében. A MultiVision figyelemre méltó térbeli és kontrasztfelbontást biztosít minden eddiginél nagyobb műtermék-elnyomással.

Fejlett eszközök

ElastoScan™ – Elasztográfia

Az ElastoScan™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a szövetek rugalmasságának megjelenítésére, amely észleli a tömör részek jelenlétét a szövetekben, és a merevséget a képernyőn színinformációvá alakítja.

HS40 ultrahang készülék - Elasztográfia
HS30 ultrahang készülék - CCA with AutoIMT+

AutoIMT+

Az AutoIMT+ egy szűrőeszköz a páciens szív- és érrendszeri betegségeinek potenciális kockázatának elemzésére. Lehetővé teszi az intima-media vastagságának egyszerű mérését egyetlen gombnyomással a carotis elülső és hátsó falán is. Ez az egyszerű eljárás növeli a vizsgálati termelékenységét és diagnosztikai értéket ad hozzá.

HS30 ultrahang készülék - CCA with AutoIMT+

Strain+

A Strain+ a bal kamra (LV) globális és szegmentális falmozgásának kvantitatív eszköze. A Strain+-ban három szabványos LV nézet és egy Bull’s Eye jelenik meg négy képernyőn az LV-funkció értékeléséhez.

HS30 ultrahang készülék - Strain+

Panoramic+ – Panoráma+ képalkotás

A Panoramic+ képalkotás kiterjesztett látómezőként jelenik meg, így a felhasználók olyan széles területeket vizsgálhatnak meg, amelyek nem férnek bele egyetlen képbe. A Panoramic+ képalkotás a lineáris vizsgálófej adatgyűjtéséből származó szögletapogatást is támogatja.

NeedleMate+

A NeedleMate+™ segíti a tűcélzást az általánosan használt intervenciós eljárások során. 

BiometryAssist

A BiometryAssist™, a biometrikus mérés félautomata technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással mérjék a magzati növekedési paramétereket, mint például a BPD, HC, AC és FL, miközben a vizsgálat következetességének megtartása mellett.

LaborAssist

A LaborAssist™ egy olyan funkció, amely az AoP (Angle of Progress) és a magzatfej irányának automatikus mérésével információt nyújt a szülés előrehaladásáról. Ez nemcsak az egészségügyi szakemberek és az anyák közötti hatékony kommunikációt segíti elő, hanem segítséget nyújt az egészségügyi szakemberek számára a szülés módjának eldöntésére is.

Az AoP megfelel az ISUOG-irányelvben meghatározott mérőszámoknak.

3D XI

A kiváló képalkalmazások sorozatából (Multi-Slice View, Oblique View és XI VOCAL) álló 3D XI precíz felügyeletet biztosít a 3D/4D adatok-manipulációja felett a diagnosztikai pontosság javítása érdekében.

2D NT

A 2D NT egy olyan funkció, amely az NT-t (Nuchal transzlucenciát) méri a ROI-ablakban, és segít a maximális érték gyors és pontos mérésében.

Növeli a hatékonyságot

EzAssist

Az EzAssist™ az emberi test anatómiai információit jeleníti meg a képernyőn, hogy megkönnyítse az ultrahangos szkennelést a képzetlen emberek számára.

HS30 ultrahang készülék - EZAssist
Has EzAssistfunkcióval

EzCompare

Az EzCompare™ lehetővé teszi a hozzáférést a korábban elvégzett vizsgálatokhoz, hogy kiértékelhesse azokat a kijelzőn a megfelelő nézetek egy egymás mellé helyezésével. Az EzCompare™ automatikusan egyezteti az előző vizsgálat képbeállításait, megjegyzéseit és testábráit.

Samsung HS30 ultrahang készülék - EzCompare
Pajzsmirigy EzComparefunkcióval

EzExam+

Az EzExam+™ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre definiált protokollok létrehozását és használatát, és segíthet a felhasználóknak a teljes vizsgálat elvégzésében, mivel kiküszöböli a kép vagy képsorozat rögzítésének, a mérések végrehajtásának és vizsgálófej beállítások módosításának elfelejtésének kockázatát.

Hello Mom

A magzati ultrahangos képek és klipek egyszerű átvitele

A Hello Mom™ egy egyszerű és biztonságos képmegosztó megoldás, amely QR-kódot generál a kiválasztott magzati képekhez. A várandós nők és családtagok a QR-kód okostelefonon történő beolvasásával tölthetik le a magzatról készült képeket, csökkentve ezzel a külön alkalmazás telepítésének fáradságát.

Samsung HS30 ultrahang készülék - Hello Mom
Scroll to Top