SAMSUNG RS80/ RS80 EVO/ RS85 prémium ultrahang készülékek

ÚJONNAN KIFEJLESZTETT S-VISION ARCHITEKTÚRA ÉS S-VUE TRANSDUCEREK

Samsung S-Vue egykristályos vizsgálófejek

Ahol és amikor minden egyes régió tökéletesen látszik. Az újonnan kifejlesztett S-Vision Architektúrából és S-Vue transducerekből álló RS80A rendszer state-of-the-art technológiákat alkalmaz a kiváló képminőség eléréséhez. A jelgenerálás és fogadás, a vizsgálófejek és a képfeldolgozó eljárások optimális összhangja garantálja az RS80A prémium teljesítményét és a kivételesen pontos diagnózist.

S-Detect™ az emlő vizsgálatánál

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék - S-Detect az emlő vizsgálatánál

Ez az intelligens technológia a szabványosított BI-RADS-besorolást (Breast Imaging-Reporting and Data System score (emlő képalkotó-leletező és adatrendszer)) használja a célterületek elemzéséhez és kategorizálásához. Az S-Detect™ sokkal hatékonyabb diagnózist eredményez a szükségtelen biopsziák számának csökkenésével és időt is megtakarít az egyszerűbb folyamatnak köszönhetően. A felhasználó egyszerűen megérint egy ‘seed’ pontot az érintőképernyőn és az S-Detect™ automatikusan megkeresi az elváltozás határvonalait, providing multiple images. A BI-RADS-besorolás automatikusan megjelenik.*A fenti jellemző nem elérhető bizonyos országokban

ElastoScan™ (elasztográfia) az emlő vizsgálatánál

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék ulek - Elasztográfia az emlő vizsgálatánál

A racionalizált munkafolyamatnak köszönhetően az E-Breast™ technológia kiszámítja az elváltozás deformációs arányát. Ez a leegyszerűsített folyamat az 1 ROI kiválasztásával fokozza a használhatóságot és javítja a vizsgálati hatékonyságot.

ElastoScan™ (elasztográfia) a pajzsmirigy vizsgálatánál

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék - Elasztográfia a pajzsmirigy vizsgálatánál

Az E-Thyroid technológia sokkal objektívebb diagnózist biztosít az elasztográfiás index használatával a csomók deformációs arányának meghatározásakor. Az ElastoScan™ (elasztográfiás) képek a nyaki ütőér lüktetésének hasznosításával készülnek.

Clear Track

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék Clear Track tűlokalizásciós programmal

A ClearTrack pontos injekciózást vagy biopsziát tesz lehetővé az összetett orvosi beavatkozások végrehajtása közben. A megjelenített vektor a tű várható útját mutatja növelve a felhasználói bizalmat & pontosságot.

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék QuickScan funkcióval

Advanced QuickScan™

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék Advanced QuickScan funkcióval
Advanced QuickScan™ technology maximizes workflow and efficiency, therefore enables users to remain focused on the patient. With a simple touch of a button important imaging parameters are automatically adjusted, such as color gain, location of the color box and angle correct. This feature improves workflow and increases efficiency.

Low-MI (Contrast-Enhanced Ultrasound)

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék Contrast enhanced ultrasound
Low-MI is a technology that uses contrast agents when performing ultrasound scans. This technology processes reflected signals from contrast agents, which are stimulated by particular ultrasound pulses, and produces a unique sonogram with increased contrast. Exams are easier to perform by providing dual-live views. 

Realistic Vue™

Realistic Vue™ is a 3D/4D technology that displays detailed volume rendering, which enables users to easily identify subtle anatomical features. Anatomies look realistic when viewed in color with shading that provides additional depth perception, helping users better define the complex structures of anatomies which is almost impossible in 2D.

Ergonómikus kialakítás

SAMSUNG RS80 Prestige ultrahang készülék ergonómikus kialakítás
Az RS80A ultrahang készüléket az Ön ultrahang képalkotási igényeit szem előtt tartva fejlesztettük. Ez a intuitív termék olyan jellemzőkkel és funkciókkal rendelkezik, amelyek az Ön kényelmét, valamint hatékonyságát és eredményességét szolgálják.
Scroll to Top