Samsung HS60 - Az Ön igényei a fókuszban

HS60

HS60

ElastoScan™

Az ElastoScan™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a szövetek rugalmasságának megjelenítésére, amely észleli a tömör részek jelenlétét a szövetekben, és a merevséget a képernyőn színinformációvá alakítja.

Design Award
Samsung HS60 ultrahang készülék

A Samsung elkötelezett a nők élethosszig tartó egészségügyi ellátásában

HQ-Vision™

Az HQ-Vision™ tisztább képeket nyújt azáltal, hogy a valós, aktuális ábrázoláshoz képest elmosódottabb felvételek minőségromlását csökkenti.

Samsung HS60 ultrahang készülék - HQ-Vision™

MV-Flow™

Az MV-Flow™ megjeleníti a mikrokeringést és a lassú véráramlást, hogy színnekkel ábrázolja az intenzitást. Alkalmas a mikrokeringés és a lassú véráramlás térfogatának megfigyelésére.

Samsung HS60 ultrahang készülék - MV-Flow™

ClearVision

A zajcsökkentő szűrő javítja az élkiemelést, és élesebb 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. A ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő szkennelési módban.

S-Flow™

Az S-Flow, az irányított Power Doppler képalkotó technológia, még a perifériás erek észlelésében is segíthet. Pontos diagnózist tesz lehetővé, amikor a véráramlás vizsgálata különösen nehéz.

Samsung HS60 ultrahang készülék - S-Flow™

S-Harmonic™

Az impulzus-inverziós technológiát alkalmazó S-Harmonic™ javítja a kép tisztaságát a közeli és távoli részeken egyaránt. A jelzaj csökkentésével az S-Harmonic™ egységesebb ultrahangképet biztosít.

Samsung HS60 ultrahang készülék - S-Harmonic™

LumiFlow™

A LumiFlow™ a véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése, mely intuitív módon segíti a véráramlás és a kis erek struktúrájának intuitív megértését.

Samsung HS60 ultrahang készülék - LumiFlow™
Advanced Intelligence

Megnövelt konzisztencia

Speciálisan kialakított megoldásainak köszönhetően
beleértve a számszerűsítő funkciók széles skáláját,
a HS60 egységességet teremt a pontos mérés érdekében.

Strain+

A Strain+ a bal kamra (LV) globális és szegmentális falmozgásának kvantitatív eszköze. A felhasználónak mindössze három pontot kell megrajzolnia, majd a Strain+ automatikusan kontúrozza a globális és szegmentális falat, és kiszámítja a nyúlási adatokat. A Strain+-ban három normál bal oldali nézet és egy bikaszem jelenik meg egy négy részből álló képernyőn az LV funkció egyszerű és gyors értékeléséhez. A Samsung Strain+ egyszerű felhasználói felülettel, intuitív megjelenítéssel és hasznos eljárási útmutatókkal növeli a diagnosztikai hatékonyságot.

Samsung HS60 ultrahang készülék - Strain+
HS50 ultrahang készülék - StressEcho

StressEcho

A StressEcho csomag tartalmazza a falmozgás értékelést és leletezést is. Tartalmazza a StressEcho gyakorlatokat, a farmakológiai StressEcho-t, a diasztolés StressEcho-t és a szabadon programozható StressEcho‑t.

HS50 ultrahang készülék - StressEcho

ElastoScan™

Az ElastoScan™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a szövetek rugalmasságának megjelenítésére, amely észleli a tömör részek jelenlétét a szövetekben, és a merevséget a képernyőn színinformációvá alakítja.

Samsung HS60 ultrahang készülék - ElastoScan™ - Elasztográfia
Samsung HS60 ultrahang készülék - E-Strain™

E-Strain™

Az E-Strain™-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye két érdeklődésre számot tartó régió alakváltozási arányának gyors és egyszerű kiszámítását a mindennapi gyakorlat során. Egyszerűen a két célterület meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.

Samsung HS60 ultrahang készülék - E-Strain™
Scroll to Top