SAMSUNG V8 ultrahang készülék

Az intelligencia és a teljesítmény új egységbe foglalva

SAMSUNG V8 ultrahang készülék

Az intelligencia és a teljesítmény új egységbe foglalva

Az intelligencia és a teljesítmény új egységbe foglalva

A V8-as ultrahangrendszer a Crystal Architecture™ által biztosított kiváló képalkotási minőséget ötvözi az Intelligent Assist eszközök által lehetővé tett hatékony, leegyszerűsített vizsgálattal, valamint az újratervezett munkafolyamattal, hogy megfeleljen a mai forgalmas klinikai környezet igényeinek. A kifinomult, ergonomikus dizájn a Samsung gondos kivitelezését mutatja be, és azt, hogy a használat kényelme kiemelten fontos a termékélmény szempontjából. Folyamatosan új utakat keresünk, hogy segíthessünk a szakembereknek megbízható válaszokat kapni nagyobb képtisztasággal, nagyobb pontossággal és jobb munkavégzési hatékonysággal.

Crystal Architecture™ által támogatott újradefiniált képalkotási technológiák

A Crystal Architecture™, a CrystalBeam™ és a CrystalLive™ képalkotási architektúra, amely az S-Vue Transducer™ -ek használatán alapul, kristálytiszta képet biztosít. A CrystalBeam™ egy új sugárformáló technológia, amely jó minőségű képfelbontást és egyenletesebb képminőséget biztosít. A CrystalLive™ a Samsung naprakész ultrahang képalkotó motorja továbbfejlesztett 2D képfeldolgozással, 3D rendereléssel és színes jelfeldolgozással, hogy kiemelkedő képteljesítményt és hatékony munkafolyamatot kínáljon összetett esetekben.

Kiváló képminőség a megbízhatóság és magabiztosság érdekében

Szerezzen betekintést a problémába a Samsung alapvető képalkotó motorja, a Crystal Architecture™ által meghajtott kivételes képi teljesítmény alapján. A prémium képalkotó motor egyesíti a továbbfejlesztett 2D képfeldolgozás, a valósághű 3D renderelés és a színes jelfeldolgozás részletes kifejezésének előnyeit.

Kiemeli a rejtett struktúrákat az árnyékos területeken

ShadowHDR™
ShadowHDR™

A ShadowHDR™ szelektíven alkalmazza a magas és alacsony frekvenciájú ultrahangot, hogy azonosítsa az árnyékos területeket, például a magzat fejét vagy a gerincét, ahol csillapítás következik be.

Megtisztítja a kép homályos területeit

HQ-Vison™
HQ-Vison™

A HQ-Vison™ ¹ tisztább képeket biztosít azáltal, hogy csökkenti az ultrahangos képek azon jellemzőit, amelyek a valódi képhez képest a homályosodást okozzák

Csökkenti a zajokat a 2D képminőség javítása érdekében

ClearVision
ClearVision

A ClearVision zajcsökkentő szűrő javítja az élek kiemelését, és éles 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. Ezenkívül a ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő léképezési módban.

Megvizsgálja a perifériás ereket irányított Power Dopplerrel

S-Flow
S-Flow

Az S-Flow™ egy irányított Power Doppler képalkotó technológia, még a perifériás erek észlelésében is segíthet. Pontos diagnózist tesz lehetővé, amikor a véráramlás vizsgálata különösen nehéz.

Vizualizálja a lassú áramlást a mikrovaszkuláris struktúrákban

MV-Flow™
MV-Flow™

Az MV-Flow™ ¹ fejlett színes képalkotást kínál a mikrovaszkularizált struktúrák lassú áramlásának megjelenítéséhez. A nagy képkockasebesség és a fejlett szűrés lehetővé teszi az MV-Flow™ számára, hogy részletes képet adjon a véráramlásról a környező szövetekhez vagy patológiákhoz viszonyítva, fokozott térbeli felbontással.

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

LumiFlow™ - A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése
LumiFlow™ - A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

A LumiFlow™¹ egy olyan funkció, amely háromdimenziósan jeleníti meg a véráramlást, hogy segítsen a véráramlás és a kis erek szerkezetének intuitív megértésében.

Intelligens asszisztens

Intelligens asszisztens eszközök a hatékony vizsgálatok érdekében

Egyszerűsítse a műveleteket a szülészetre és nőgyógyászatra specializálódott beépített Intelligent Assist funkciókkal. A Samsung V8 ultrahang készülék támogatja az egészségügyi szakembereket azokkal az időtakarékos funkciókkal, amelyekre a mai forgalmas munkakörnyezetben szükségük van. A rendszer számos olyan eszközzel van felszerelve, amelyek segítenek a problémák pontos diagnosztizálásában és a nagyobb átviteli sebesség elérésében.

A szöveti merevség megjelenítése és számszerűsítése non-invazív módszerrel

A 2D Follicle ¹ funkció a 2D képen megjelenített tűszők méretének mérésére és a kontrollált petefészek-szimuláció során az állapotról való tájékoztatásra szolgál.

S-Shearwave Imaging™ - A szöveti merevség megjelenítése és számszerűsítése non-invazív módszerrel
S-Shearwave Imaging™ – A szöveti merevség megjelenítése és számszerűsítése non-invazív módszerrel

Végezzen multimodalitású fúziós biopsziát nagy pontossággal

Az S-Fusion™ ¹ lehetővé teszi a lézió egyidejű lokalizálását valós idejű ultrahang és egyéb volumetrikus képalkotó eljárások segítségével, lehetővé téve a pontos célzást a beavatkozási és egyéb fejlett klinikai eljárások során. A Samsung új automatikus regisztrációja segít gyorsan és pontosan egyesíteni a képeket a nagyobb hatékonyság érdekében.

CEU - Kontrasztanyagos ultrahang

A CEUS+ ¹ egy kontrasztjavító képalkotó technológia, amely az ultrahangos kontrasztanyagok jellemzőit használja fel. A vénán vagy hasonló módon a szervezetbe fecskendezett mikrobuborékos kontrasztanyag nemlineáris rezonanciát fejt ki az ultrahangenergia stimulálása miatt. Az ultrahangos kontrasztkép az ezzel a módszerrel generált nemlineáris jelen kívül a harmonikus jel felhasználásával valósul meg, és így a kontrasztjellemzők időbeli alakulása alapján kerül diagnosztikára.

Számszerűsítse a bal kamra falának mozgását

A BiometryAssist™ ¹ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással mérjék a magzati növekedési paramétereket, miközben megőrzik a vizsgálat konzisztenciáját.

Strain+ Számszerűsítse a bal kamra falának mozgását
Strain+ Számszerűsítse a bal kamra falának mozgását

Pontozzon és jelentse a fal mozgását a szív és az erek működésének meghatározásához

A StressEcho ¹ csomag tartalmazza a falmozgás pontozását és jelentését. Tartalmazza a StressEcho gyakorlatot, a farmakológiai StressEcho-t, a diasztolés StressEcho-t és az ingyenesen programozható StressEcho-t.

Ismerje fel a szív- és érrendszeri erek funkcionális változásait

Az ArterialAnalysis™ ¹ érzékeli az erek funkcionális változásait, és olyan mérési értékeket biztosít, mint a közös nyaki artéria merevsége, intima-media vastagsága és pulzushullámú-sebessége. Mivel a funkcionális változások a morfológiai változások előtt következnek be, ez a technológia támogatja a szív- és érrendszeri betegségek korai felismerését.

ArterialAnalysis™ - A szív- és érrendszeri erek funkcionális változásainak kimutatása
ArterialAnalysis™ - A szív- és érrendszeri erek funkcionális változásainak kimutatása

Mérje meg az IMT-t egyetlen kattintással

Az AutoIMT+™ ¹ egy szűrőeszköz a páciens szív- és érrendszeri betegségeinek potenciális kockázatának elemzésére. Lehetővé teszi a carotis elülső és hátsó falának intima-media vastagságának egyszerű mérését egyetlen gombnyomással.

AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

Észlelje és kövesse nyomon az idegeket a csuklótól a felső végtagig AI technológiával

A NerveTrack™ ¹ egy olyan funkció, amely érzékeli és valós időben információt szolgáltat az idegterület helyéről az ultrahangos vizsgálat során. 

※ Örömmel fogadjuk az új NerveTrack™ diagnosztikai funkciónkkal kapcsolatos visszajelzését.

※ A fenti videó csak oktató jellegű, hogy elmagyarázza a NerveTrack™ funkciót. 

NerveTrack™ - Észlelje és kövesse nyomon az idegeket a csuklótól a felső végtagig AI technológiával

Jelenítse meg tisztán a tű hegyét

A NeedleMate+™ ¹ tűéles pontossággal határozza meg a tű helyét például az idegblokkoknál végzett beavatkozások során. A NeedleMate+™-hoz hozzáadott sugárkormányzás javítja az eljárás pontosságát és hatékonyságát.

Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Elemezze a kiválasztott mellelváltozásokat és készítsen jelentést a mell felméréséről

Az S-Detect™ for Breast¹ elemzi az emlő-ultrahangos vizsgálata során kiválasztott elváltozásokat, és megjeleníti az elemzési adatokat, a BI-RADS ATLAS* (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) szabványt alkalmazza a szabványos jelentéskészítés érdekében, és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

* Ez az ACR bejegyzett védjegye, és az ACR minden jogot fenntart.

S-Detect™ for Breast - Emlőszűrés
S-Detect™ for Breast - Emlőszűrés
Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Elemezze a kiválasztott pajzsmirigyelváltozásokat és készítsen jelentést a pajzsmirigy felméréséről

Az S-Detect™ for Thyroid¹ elemzi a pajzsmirigy ultrahangvizsgálata során kiválasztott elváltozásokat, és megjeleníti az elemzési adatokat, szabványos jelentést biztosít az ATA, BTA, EU-TIRADS és K-TIRADS* irányelvek alapján, és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

* ATA: American Thyroid Association
  BTA: British Thyroid Association
  EU-TIRADS: European Thyroid Imaging Reporting and Data System
  K-TIRADS: Korean Thyroid Imaging Reporting and Data System

S-Detect™ for Thyroid - Elemezze a kiválasztott pajzsmirigyelváltozásokat és készítsen jelentést a pajzsmirigy felméréséről
S-Detect™ for Thyroid - Elemezze a kiválasztott pajzsmirigyelváltozásokat és készítsen jelentést a pajzsmirigy felméréséről
Újratervezett munkafolyamatok

Újratervezett munkafolyamat és kialakítás az egyszerűsített folyamat érdekében

Könnyítse meg a napját a munkafolyamat egyszerűsítésével a Samsung V8 ultrahang készülék kényelmes funkcióival és együttműködési megoldásaival, amelyek a rengeteg feladatot csak néhány lépésre és gombnyomásra csökkentik. A felhasználó számára fontos, hogy hogyan jelenítjük meg könnyebben és pontosabban a léképezési adatokat. Az ergonomikus kialakítás hatékonyan használja ki a felhasználó munkakörnyezetét a hasznosság és a termelékenység biztosítása érdekében.

Scroll to Top