SAMSUNG HS40 radiológiai ultrahang készülék

Hatékonyság a mindennapokban

Rendkívüli képminőség

Rendkívüli képminőség

HQ-Vision™

Letisztázza az elmosódott területeket a tisztább képekhez

HQ-Vision™ tisztább képeket biztosít azáltal, hogy enyhíti a valós képhez képest kissé elmosódott ultrahangképek jellemzőit.
Samsung HS40 - HQ-Vision

S-Harmonic™

Egységes képalkotási teljesítmény a teljes képterületen a közelitől a távoli részekig

Ez az új harmonikus technológia nagyobb képegységet biztosít a közeli és távoli térben, miközben csökkenti a jelzajt és ezt kombinálva a ClearVision és MultiVision képalkotással az S-Harmonic™ jelentősen javítjsa a HS40 ultrahang készülék képminőségét.
S-Harmonic képalkotás - Samsung HS40 ultrahang készülékkel

ClearVision

A zajcsökkentő szűrő javítja az élek javítását, és élesebb 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. A speciális Samsung technológia integrálása a képminőség jelentős javulását eredményezi. Ezenkívül a ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő pásztázási módban.
ClearVision képalkotás a Samsung HS40 készülékkel

MultiVision

A MultiVision elektronikusan vezérli az ultrahangsugarak döntését, és számos pásztázási vonalat kombinál a jobb kép érdekében. A MultiVision figyelemre méltó térbeli és kontrasztfelbontást biztosít minden korábbinál nagyobb műtermék-elnyomás mellett.
Multivision képalkotás a Samsung HS40 ultrahang készülékkel

Eszközök az optimalizált gondoskodáshoz

Eszközök az optimalizált gondoskodáshoz

HS40 ultrahang készülék - S-Detect™ for Breast

S-Detect for Breast - félaumtomata képleletezőS-Detect™ for Breast

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

A szolgáltatás, mely az emlő ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, a BI-RADS ATLAS* (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) egységesített leletsablonjait alkalmazza és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

*BI-RADS Atlas: az ACR regisztrált márkajelzése, az ACR által minden jog fenntartva.

HS40 ultrahang készülék - S-Detect™ for Breast

E-Strain™

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

Az E-Strain™-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye két érdeklődésre számot tartó régió alakváltozási arányának gyors és egyszerű kiszámítását a mindennapi gyakorlat során. Egyszerűen a két célterület meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.

HS40 ultrahang készülék - E-Strain™
HS40 ultrahang készülék - AutoIMT+

AutoIMT+

Egyszerű IMT(intima-media vastagság) mérőeszköz

Az AutoIMT+ egy szűrőeszköz a páciens szív- és érrendszeri betegségeinek potenciális kockázatának elemzésére. Lehetővé teszi az intima-media vastagságának egyszerű mérését egyetlen gombnyomással a carotis elülső és hátsó falán is.

HS40 ultrahang készülék - AutoIMT+

NeedleMate+™

Eszköz a tű helyzetének élénk megjelenítéséhez

A NeedleMate+™ pontosan meghatározza a tű helyét olyan beavatkozások során, mint például idegblokkok. A NeedleMate™-et kiegészítő sugárnyaláb döntés javítja az eljárás pontosságát és hatékonyságát.

HS40 ultrahang készülék - NeedleMate+™
HS40 ultrahang készülék - Panoramic képalkotás

Panoramic

Egy látómező kiterjesztő eszköz

A Panoramic+ képalkotás kiterjesztett látómezőként jelenik meg, így a felhasználók olyan széles területeket vizsgálhatnak meg, amelyek nem férnek bele egyetlen képbe. A Panoramic+ képalkotás a lineáris vizsgálófej adatgyűjtéséből származó szögletapogatást is támogatja.
HS40 ultrahang készülék - Panoramic képalkotás

Strain+

Kvantitatív eszköz a bal kamra falmozgásának mérésére

A Strain+ a bal kamra (LV) globális és szegmentális falmozgásának kvantitatív eszköze. A Strain+-ban három normál LV nézet és egy Bull’s Eye jelenik meg négy képernyőn az LV-funkció egyszerű és gyors értékeléséhez.
HS40 ultrahang készülék - Strain+
HS40 ultrahang készülék - Nervetrack™

NerveTrack™

Meghatározza az idegterület helyét valós időben

A NerveTrack™ egy olyan funkció, amely érzékeli és valós időben információt szolgáltat az idegterület helyéről az ultrahangleképezés során.
* Örömmel fogadjuk az új NerveTrack™ diagnosztikai funkciónkkal kapcsolatos visszajelzését *A fenti videó csak oktató jellegű, hogy elmagyarázza a NerveTrack™ funkciót.
HS40 ultrahang készülék - Nervetrack™

StressEcho

Falmozgás-értékelő és leletkészítő eszköz a szív és az érműködés meghatározásához

A StressEcho csomag tartalmazza a falmozgás értékelést és leletezést is. Tartalmazza a StressEcho gyakorlatokat, a farmakológiai StressEcho-t, a diasztolés StressEcho-t és a szabadon programozható StressEcho‑t.

Hatékony munkafolyamat

Quick Preset

A felhasználó egyetlen érintéssel kiválaszthatja a leggyakoribb vizsgálófejet és a hozzá tartozó elmentett beállításokat. A Quick Preset maximalizálja a hatékonyságot, hogy egy egész napos munka könnyű és egyszerű legyen.
Quick Preset - Gyors beállításváltás

EZ-Exam+™

Az EZ-Exam+™ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott protokollokat hozzanak létre és használhassák azokat. Az ultrahangos vizsgálatot egyszerűsített folyamattá alakítja át. Az EZ-Exam+™ gondoskodik a teljes vizsgálat elvégzéséről, kiküszöbölve annak kockázatát, hogy a képek-képsorozatok mentése, a mérések és vizsgálófej mentett beállításai közötti váltás elmaradjon.
EZ-Exam - HS40 ultrahang készülék

BatteryAssist

A BatteryAssist™ akkumulátorról táplálja a rendszert. Ez két fontos célt szolgál.
Először is, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vizsgálatokat végezzenek, és az ultrahangrendszert más helyekre szállítsák olyan környezetben, ahol átmenetileg nem áll rendelkezésre váltóáram.
Másodszor, a rendszer leállítása vagy újraindítása nélkül alvó mód használatával csökkenti a rendszerindítási időt.

Felhasználóbarát kialakítás

  • 21.5 inch LCD monitor (LED háttérvilágítás)

    A HS40 készülék 21,5″-os LCD monitorral (LED háttérvilágítás) rendelkezik, ami kiváló kontrasztot, felbontást, képminőséget és élénk színeket biztosít minden fényviszony esetén.

10,1″-os érintőképernyő

A Samsung 10,1″-os érintőképernyője rendkívül érzékeny, lehetővé téve a hatékony interakciót a vizsgálat közben.

Scroll to Top