SAMSUNG HS40 szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készülék

Hatékonyság a mindennapokban

Artificial Intelligence - mesterséges intelligenciaS-Detect™ for Breast

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

A szolgáltatás, mely az emlő ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, a BI-RADS ATLAS* (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) egységesített leletsablonjait alkalmazza és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

*BI-RADS Atlas: az ACR regisztrált márkajelzése, az ACR által minden jog fenntartva.

CrystalVue™

Volumen renderelés belső és külső struktúrák megjelenítéséhez

A CrystalVue™ egy fejlett volumen-renderelő technológia, amely javítja a belső és külső struktúrák megjelenítését egyetlen renderelt képen az intenzitás, a gradiens és a pozíció kombinációjával.

Hs40 ultrahang készülék - S-Detect™ for Breast
Hs40 ultrahang készülék - CrystalVue™

Artificial Intelligence - mesterséges intelligenciaS-Detect™ for Breast

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

A szolgáltatás, mely az emlő ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, a BI-RADS ATLAS* (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) egységesített leletsablonjait alkalmazza és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti. *BI-RADS Atlas: az ACR regisztrált márkajelzése, az ACR által minden jog fenntartva.
Hs40 ultrahang készülék - S-Detect™ for Breast

CrystalVue™

Volumen renderelés belső és külső struktúrák megjelenítéséhez

A CrystalVue™ egy fejlett volumen-renderelő technológia, amely javítja a belső és külső struktúrák megjelenítését egyetlen renderelt képen az intenzitás, a gradiens és a pozíció kombinációjával.

Hs40 ultrahang készülék - CrystalVue™

RealisticVue™

A 3D anatómia részletes és valósághű kifejezése

A RealisticVue™ nagy felbontású 3D anatómiát jelenít meg kivételes részletességgel és valósághű mélységérzékeléssel. A felhasználó által megválasztható fényforrásirány bonyolult beosztású árnyékokat hoz létre a jobban meghatározott anatómiai struktúrák érdekében.

Samsung HS40 ultrahang készülék - RealisticVue™
Samsung HS40 ultrahang készülék - RealisticVue™
Samsung HS40 ultrahang készülék - 3DXI funkció

3D XI

3D adatkezelő eszköz a diagnosztikai pontosság javítására

A kiváló képalkalmazások sorozatából (Multi-Slice View, Oblique View és XI VOCAL) álló 3D XI precíz vezérlést kínál a 3D/4D kötetadat-manipuláció felett a diagnosztikai pontosság javítása érdekében.
Samsung HS40 ultrahang készülék - 3DXI funkció

Artificial Intelligence - mesterséges intelligenciaBiometryAssist

A magzati biometriai paraméterek félautomatizált mérése

 A biometrikus mérések félautomata technológiája, a BiometryAssist™ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabban és nagyobb pontossággal mérjék a magzat növekedését, miközben megőrzik a vizsgálat következetességét.

Samsung HS40 ultrahang készülék - BiometryAssist™
Samsung HS40 ultrahang készülék - E-Strain™

E-Strain™

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

Az E-Strain™-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye két érdeklődésre számot tartó régió alakváltozási arányának gyors és egyszerű kiszámítását a mindennapi gyakorlat során. Egyszerűen a két célterület meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.
Samsung HS40 ultrahang készülék - E-Strain™

5D NT™ (Nuchal translucency measurement)

Gyors NT mérőeszköz a középsagittális sík automatikus felismerésével

Az 5D NT™ automatikusan középsagittalis síknézetet biztosít a képek elforgatásával és nagyításával, amikor a magzat tarkóredő vastagságát(NT) méri a korai hetekben.

Artificial Intelligence - mesterséges intelligenciaLaborAssist™

A magzati biometriai paraméterek félautomata mérése

A LaborAssist™ egy olyan funkció, amely az AoP (Angle of Progress) és a magzatfej irányának automatikus mérésével információt nyújt a szülés előrehaladásáról. Ez nemcsak az egészségügyi szakemberek és az anyák közötti hatékony kommunikációt segíti elő, hanem segítséget nyújt az egészségügyi szakemberek számára a szülés módjának eldöntésére is.

* Az AoP megfelel az ISUOG-irányelvben meghatározott mérőszámoknak.

2D Follicle

Eszköz a tüszők méretének a 2D-kép alapján történő mérésére

A 2D Follicle olyan funkció, amely 2D kép alapján méri a tüszők méretét, és információt ad a nőgyógyászati vizsgálat során azok állapotáról.

Rendkívüli képminőség

Rendkívüli képminőség

S-Harmonic™

Egységes képalkotási teljesítmény a teljes képterületen a közelitől a távoli részekig

Ez az új harmonikus technológia nagyobb képegységet biztosít a közeli és távoli térben, miközben csökkenti a jelzajt és ezt kombinálva a ClearVision és MultiVision képalkotással az S-Harmonic™ jelentősen javítjsa a HS40 ultrahang készülék képminőségét.
S-Harmonic képjavító technológia - HS40 ultrahang készülék

ClearVision

A zajcsökkentő szűrő javítja az élek javítását, és élesebb 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. A speciális Samsung technológia integrálása a képminőség jelentős javulását eredményezi. Ezenkívül a ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő pásztázási módban.
ClearVision képjavító technológia - HS40 ultrahang készülék

Térbeli és kontrasztfelbontás műtermék-elnyomással

HQ-Vision™ tisztább képeket biztosít azáltal, hogy enyhíti a valós képhez képest kissé elmosódott ultrahangképek jellemzőit.

MultiVision

A MultiVision elektronikusan vezérli az ultrahangsugarak döntését, és számos pásztázási vonalat kombinál a jobb kép érdekében. A MultiVision figyelemre méltó térbeli és kontrasztfelbontást biztosít minden korábbinál nagyobb műtermék-elnyomás mellett.
Multivision képjavító technológia - HS40 ultrahang készülék

Hatékony munkafolyamat

Quick Preset

A felhasználó egyetlen érintéssel kiválaszthatja a leggyakoribb vizsgálófejet és a hozzá tartozó elmentett beállításokat. A Quick Preset maximalizálja a hatékonyságot, hogy egy egész napos munka könnyű és egyszerű legyen.
Quick Preset - Gyors beállításváltás

EZ-Exam+™

Az EZ-Exam+™ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott protokollokat hozzanak létre és használhassák azokat. Az ultrahangos vizsgálatot egyszerűsített folyamattá alakítja át. Az EZ-Exam+™ gondoskodik a teljes vizsgálat elvégzéséről, kiküszöbölve annak kockázatát, hogy a képek-képsorozatok mentése, a mérések és vizsgálófej mentett beállításai közötti váltás elmaradjon.
EZ-Exam - HS40 ultrahang készülék

BatteryAssist

A BatteryAssist™ akkumulátorról táplálja a rendszert. Ez két fontos célt szolgál.
Először is, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vizsgálatokat végezzenek, és az ultrahangrendszert más helyekre szállítsák olyan környezetben, ahol átmenetileg nem áll rendelkezésre váltóáram.
Másodszor, a rendszer leállítása vagy újraindítása nélkül alvó mód használatával csökkenti a rendszerindítási időt.

Felhasználóbarát kialakítás

  • 21.5 inch LCD monitor (LED háttérvilágítás)

    A HS40 készülék 21,5″-os LCD monitorral (LED háttérvilágítás) rendelkezik, ami kiváló kontrasztot, felbontást, képminőséget és élénk színeket biztosít minden fényviszony esetén.

10,1″-os érintőképernyő

A Samsung 10,1″-os érintőképernyője rendkívül érzékeny, lehetővé téve a hatékony interakciót a vizsgálat közben.

Scroll to Top