Samsung HERA W10 prémium 2D/ 3D/ 4D/ 5D szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készülék

A HERA W10 – a HERA platform első modellje – intuitív megjelenítésének, precíz analitikai képességeinek és szupergyors működési jellemzőinek köszönhetően a diagnosztikai pontosság magasabb szintjét kínálja Önnek. Kötelességünknek érezzük, hogy a szülészeti-nőgyógyászati alkalmazások körében a nők számára életre szóló egészségügyi ellátás keretei között folyamatosan kiaknázzuk és felkutassuk az ultrahang-diagnosztika új lehetőségeit.

Fő jellemzők

  • Crystal Architecture™ által támogatott kiváló képalkotási technológia
  • Az ergodinamika csökkenti a kényelmetlenséget
  • Speciális funkciók

Klinikai felvételek

Crystal Architecture™ (Kristály architektúra)

A Crystal Architecture egy olyan képalkotó rendszer, amely a kristálytiszta kép érdekében kombinálja az S-Vue vizsgálófejen alapuló CrystalBeam és CrystalLive technológiákat.

  • A CrystalBeam egy olyan új ultrahangnyaláb formázó technológia, amely a kimagasló képfelbontást és a képek megnövelt uniformizáltságát teszi lehetővé
  • A CrystalLive a Samsung korszerű képalkotó eszköze emeltszintű 2D képfeldolgo-zással, 3D rekonstrukcióval és color jelfeldolgozással a kiemelkedő képminőség és komplex esetek hatékony munkafolyamatainak biztosítása érdekében
Samsung HERA ultrahang készülék család

GPU memória*

a gyors rendereléshez

Samsung Crystal Clear Cycle
Samsung HERA ultrahang készülék család

Feldolgozási teljesítmény*

a kiváló minőségű képekhez

Samsung HERA ultrahang készülék család

Adatátviteli sebesség*

a gyors képfrissítéshez

Samsung Crystal Clear Cycle
Samsung HERA ultrahang készülék család

Feldolgozási teljesítmény*

a kiváló minőségű képekhez

Samsung HERA ultrahang készülék család

GPU memória*

a gyors rendereléshez

Samsung HERA ultrahang készülék család

Adatátviteli sebesség*

a gyors képfrissítéshez

*A Samsung WS80A-val összevetésben

Egy új nyalábformázás a nagypontosságú képalkotás szolgálatában

A gyorsabb képfrissítés és a homogén képminőség elérése érdekében a CrystalBeam™ része az Arbitrary Waveform Transmission, a Massive Parallel Beamforming és a Synthetic Aperture technológia.

Samsung CrystalBeam™ képalkotási technika

* A Samsung WS80A-val összevetésben

Precíz 2D képfeldolgozás a CrystalLive eljárásnak köszönhetően

A CrystalLive™ technológia fontos segítség az alapvető 2D képekkel felállított diagnózis megbízhatóságának növelésében.
A 2D képalkotás számára nyújtott előnyök a leárnyékolt területek, halo jellegű műtermékek és a csökkent információ tartalmú, elmosódott területek esetében jelentkeznek.

ShadowHDR™

Hangárnyékos területek láthatóvá tétele

Samsung Shadow HDR képjavító technika kikapcsolvaSamsung Shadow HDR képjavító technika bekapcsolva
Magzati agy

A ShadowHDR™ szelektíven alkalmazza az ultrahang alacsony ill. magas frekvenciáit, hogy az olyan leárnyékolt területeket, mint pl. a magzati koponya vagy gerinc környezete, értékelhetővé tegye.

ClearVision

Zajcsökkentő szűrő a 2D képminőség javításához

Samsung ClearVision képjavító technika kikapcsolvaSamsung ClearVision képjavító technika bekapcsolva
Magzati szív

A ClearVision tisztább szövethatárokat és élesebb 2D képeket szolgáltat a zajcsökkentő szűrő használatán keresztül. Csökkenti az erőteljesebb szöveti kontúroknál fellépő halo műterméket és a szövethatároknál jelentkező zajt.

HQ-Vision™

Az elmosódott területek tisztázása az értékelhetőbb kép érdekében

Samsung HQ-Vision képjavító technika kikapcsolvaSamsung HQ-Vision képjavító technika bekapcsolva
Magzati gerinc

A HQ-Visiontisztább képeket nyújt azáltal, hogy a valós, aktuális ábrázoláshoz képest elmosódottabb felvételek minőségromlását csökkenti.

CrystalLive™ 3D

3D/4D kép valósághű megjelenítése

A CrystalLive™  3D/4D módban nagyobb felbontású és valósághűbb képeket nyújt a felhasználó számára. Felülmúlja a hagyományos 3D képalkotási technológiákat mind az apró részletek, mind a megvilágítási effektusok vonatkozásában.

CrystalVue™

Volumen renderelés belső- és külsődleges struktúrák ábrázolásához

Magzati gerinc CrystalVue™ képe

magzati gerinc CrystalVue képe

A CrystalVue™ egy olyan fejlett volumen rekonstrukciós eljárás, amely mind a belső, mind a külsődleges struktúrák ábrázolását egyazon rekonstrukciós képen optimalizálja az intenzitás, a grádiens és a pozíció kombinációja révén.

RealisticVue™

A 3D anatómia részletes és realisztikus ábrázolása

Magzati arc a RealisticVue™-val

Magzati arc a RealisticVue™-val

A RealisticVue a nagy felbontású 3D anatómia kivételesen részletgazdag ábrázolását és a térbeli mélység valósághű érzékelését teszi lehetővé. A felhasználó által választható megvilágítási irányokból sokoldalúan összetett árnyékolási fokozatok jobban definiált anatómiai struktúrákat eredményeznek.

HDVI™2.0

Nagyfelbontású volumen képalkotás

Magzati gerinc 3D-ben

Magzati gerinc 3D-ben

Az HDVI egy volumen renderelési eljárás, mely az élek és a volumen kis struktúráinak megjelenítését javítja. A határfelületek és a képszaturáció tökéletes ábrázolása a szögtől az árnyékviszonyokig terjedően a legkisebb magzati részletet is láthatóvá teszi.

CrystalLive™ Color

A véráramlás dinamikájának részletes megjelenítése

A CrystalLive color teljesítménye a véráramlás hemodinamikájának letisztult ábrázolására lett optimalizálva. Az új color jelfeldolgozásból származó nagyobb érzékenység a perifériás erek, hajszálerek mikrokeringéseinek, lassú véráramlások volumeneinek pontos megfigyelését teszi lehetővé.

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

LumiFlow™*

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

MV-Flow™ áramlás LumiFlow™-val (magzati agy)
 

A LumiFlow™ a véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése, mely intuitív módon segít megérteni a véráramlás és a kis erek struktúráját.
(* Rendelhető opció)

MV-Flow™*

Mikrovaszkularizált struktúrák lassú áramlásainak ábrázolása

MV-Flow™ with LumiFlow™ (Umbilical cord insertion)


Az MV-Flow™ új alternatívát kínál a mikrovaszkularizált struktúrák lassú áramlásainak megjelenítésében a power Dopplerrel szemben. A magas képfrissítési sebesség és a fejlett szűrési technológia révén az MV-Flow™ ideális eszköz a véráramlások szöveti környezetének vagy pathológiájának megnövelt térbeli felbontással való részletes ábrázolásában.
(* Rendelhető opció)

S-Flow™

Iránykódolt Power Doppler a perifériás erek vizsgálatához

S-Flow™ with LumiFlow™ (Aortic arch view)
 

Az S-Flow™egy iránykódolt power Doppler képalkotó eljárás, mely segít detektálni még a perifériás ereket is. Pontos diagnózist tesz lehetővé különösen bonyolult véráramlási vizsgálatok esetében is.

Samsung Crystal Clear Cycle™

Crystal Clear Cycle™

A Samsung elkötelezett a Nők életreszóló egészsége mellett

A Crystal Clear Cycle™ a női egészség kérdéseivel kapcsolatos integrált csomag, mely képviseli a Samsung elkötelezettségét a nők élethosszig tartó egészségének biztosításában. A Crystal Clear Cycle™ a nők egészségével kapcsolatos legjelentősebb eseményeket hat kategóriába sorolja és minden kategóriához hatékony diagnosztikai megoldásokat kínál.

BiometryAssist™

A magzati biometria félautomatizált mérése

Biometry Assist

Biometry Assist

A BiometryAssistegy félautomatikus biometriás mérési technológia, mely a felhasználó számára a magzati fejlődéssel kapcsolatos mérések gyorsabb és pontosabb elvégzését teszi lehetővé a vizsgálat konzisztenciájának megőrzése mellett.

5D CNS+™*

Volumen adatokra épülő gyors agyi mérési eszköz

Az 5D CNS+ a magzati agy 3 tranzverzális metszetéből nyert 6 mérést szolgáltató intelligens navigációs eljárás a mérés jobb reprodukálhatósága és a hatékony munkavégzés érdekében.

* Rendelhető opció

5D Limb Vol.™*

Gyors súlybecslő eszköz a magzati növekedés követésére

Az 5D Limb Vol. a felkar vagy comb volumeneinek egy volumen adathalmaz 3 egyszerű magpontjából nyert gyors és pontos mérése

* Rendelhető opció

FreeForm™

A kényelmetlenségeket megszüntető ergonómia

A FreeForm elnevezés a Samsung új dizájn megközelítését jelöli. Arra fejlesztették ki, hogy a diagnosztikai munka kényelmét növeljék az egyik helyről egy másik pontra történő mozgatás szükségletének csökkentésével. Célunk, hogy kielégítsük a felhasználói munkakörnyezet mind a kezelőpult széles tartományban való mozgatási mechanizmusára, mind a felhasználó kézközeli gombmanipulációjára vonatkozó igényt, így elegendő helyet tudunk biztosítani a kezelő térdei számára.

Kiváló ergonómiai kialakítás - Samsung Medison HERA W10
Delightful design wins an IDEA AWARD 2018

Az elragadó dizájn elnyerte az IDEA AWARD 2018 díjat

A rendszer különleges kialakítást biztosító ergonómiai fejlesztései a vezérlőpanel nagyobb mozgatási lehetőségét teszik lehetővé, a rendszer elején egy vékony világítócsík teszi világosabbá a vizsgálófejcsatlakozók sötétjét, és ikonikus megjelenést biztosít a kiemelkedő dizájnnak.

 

Vezérlőpult mozgató mechanizmus

Egy belső tanulmány megmutatta, hogy a Samsung vezérlőpult mozgató mechanizmusa a korábbi modellekhez képest harmadával csökkenti a vállra nehezedő stresszt. Ezt a vezérlőpult körüli hely növelése által érik el, ami a több órás szkennelés során jelentkező ismétlődő terhelést csökkenti. A felhasználó egyidejűleg húzni és elforgatni is tudja a kezelőpultot a kívánt helyzetbe.

* A kezelőpanel használati tanulmány a SamsungWS80A-val összevetésben készült. Ugyanolyan testhelyzetek kerültek tesztelésre.

Áramvonalasított munkafolyamat

Hatékony valósidejű együttműködés, munkastílusára testreszabottan

Úgy gondoljuk, hogy egy valóban nagyszerű rendszer vevőközpontú munkafeltételeket kínál. Egy együttműködő megoldás helyszíntől függetlenül valós időben teszi képessé a felhasználót a kooperációra, megfigyelésre és képzésre. A HERA W10 áramvonalasított munkafolyamata a gombnyomások számának csökkentésével és az ismétlődő műveletek egy műveletbe való rendezésével járul hozzá mindennapi tevékenységéhez.

Gyors beállításváltás

Gyors preset váltás
a könnyű vizsgálófej beállításhoz

Egyetlen érintéssel válthat a leggyakrabban használt vizsgálófej beállítási programjai közül. A Gyors beállításváltás növeli a hatékonyságot az egész napos vizsgálat egyszerűvé és könnyűvé tételével.

Gyors beállításváltás
Touch Gesture

Touch Gesture  

A Touch Gesture intuitív módon lehetővé teszi az elforgatást, nagyítást és mozgatást, miközben a 3D képet az érintőképernyőről nézi. Ezenkívül kényelmesen kezelhetők a 3D-s manipulációk, mint például az Oblique, MagiCut stb

Touch Gesture
Kontextus szerinti gomb a kényelmes hozzáférés érdekében

Kontextus szerinti gomb a kényelmes hozzáférés érdekében

A felhasználó által választott ultrahangos vizsgálati elemektől függően a szükséges diagnosztikai funkciók hozzárendelhetők a vezérlőpult gombjaihoz, hogy csökkentsék a menüválasztás nehézségeit.

Kontextus szerinti gomb a kényelmes hozzáférés érdekében
Scroll to Top