HERA W10

A HERA W10 – a HERA platform első modellje – intuitív megjelenítésének, precíz analitikai képességeinek és szupergyors működési jellemzőinek köszönhetően a diagnosztikai pontosság magasabb szintjét kínálja Önnek. Kötelességünknek érezzük, hogy a szülészeti-nőgyógyászati alkalmazások körében a nők számára életre szóló egészségügyi ellátás keretei között folyamatosan kiaknázzuk és felkutassuk az ultrahang-diagnosztika új lehetőségeit.

Fő jellemzők

  • Crystal Architecture™ által támogatott kiváló képalkotási technológia
  • Az ergodinamika csökkenti a kényelmetlenséget
  • Speciális funkciók

Klinikai felvételek

Crystal Architecture™ (Kristály architektúra)

A Crystal Architecture egy olyan képalkotó rendszer, amely a kristálytiszta kép érdekében kombinálja az S-Vue vizsgálófejen alapuló CrystalBeam és CrystalLive technológiákat.

  • A CrystalBeam egy olyan új ultrahangnyaláb formázó technológia, amely a kimagasló képfelbontást és a képek megnövelt uniformizáltságát teszi lehetővé
  • A CrystalLive a Samsung korszerű képalkotó eszköze emeltszintű 2D képfeldolgo-zással, 3D rekonstrukcióval és color jelfeldolgozással a kiemelkedő képminőség és komplex esetek hatékony munkafolyamatainak biztosítása érdekében
Samsung HERA ultrahang készülék család

GPU memória*

a gyors rendereléshez

Samsung Crystal Clear Cycle
Samsung HERA ultrahang készülék család

Feldolgozási teljesítmény*

a kiváló minőségű képekhez

Samsung HERA ultrahang készülék család

Adatátviteli sebesség*

a gyors képfrissítéshez

Samsung Crystal Clear Cycle
Samsung HERA ultrahang készülék család

Feldolgozási teljesítmény*

a kiváló minőségű képekhez

Samsung HERA ultrahang készülék család

GPU memória*

a gyors rendereléshez

Samsung HERA ultrahang készülék család

Adatátviteli sebesség*

a gyors képfrissítéshez

*A Samsung WS80A-val összevetésben

CrystalBeam™ (Kristályjel)

Egy új nyalábformázás a nagypontosságú képalkotás szolgálatában

A gyorsabb képfrissítés és a homogén képminőség elérése érdekében a CrystalBeam™ része az Arbitrary Waveform Transmission, a Massive Parallel Beamforming és a Synthetic Aperture technológia.

CrystalBeam™

* A Samsung WS80A-val összevetésben

CrystalLive 2D

Precíz 2D képfeldolgozás a CrystalLive eljárásnak köszönhetően

A CrystalLive technológia fontos segítség az alapvető 2D képekkel felállított diagnózis megbízhatóságának növelésében. A 2D képalkotás számára nyújtott előnyök a leárnyékolt területek, halo jellegű műtermékek és a csökkent információ tartalmú, elmosódott területek esetében jelentkeznek.

 

ShadowHDR

Hangárnyékos területek láthatóvá tétele

 

A ShadowHDR™ szelektíven alkalmazza az ultrahang nagyfrekvenciás és alacsony frekvenciás jeleit a magzati koponya vagy gerinc okozta árnyékterületeket azonosítására, ahol a csillapítás bekövetkezik.

 

HQ-Vision

Az elmosódott területek tisztázása az értékelhetőbb kép érdekében

HQ-Vision kikapcsolva

Az HQ-Vision tisztább képeket nyújt azáltal, hogy a valós, aktuális ábrázoláshoz képest elmosódottabb felvételek minőségromlását csökkenti.

ClearVision

Zajcsökkentő szűrő a 2D képminőség javításához

 

A ClearVision tisztább szövethatárokat és élesebb 2D képeket szolgáltat a zajcsökkentő szűrő használatával. Csökkenti az erőteljesebb szöveti kontúroknál fellépő halo műterméket és a szövethatároknál jelentkező zajt.

 

CrystalLive™ 3D

3D/4D kép valósághű megjelenítése

A CrystalLive™  3D/4D módban nagyobb felbontású és valósághűbb képeket nyújt a felhasználó számára. Felülmúlja a hagyományos 3D képalkotási technológiákat mind az apró részletek, mind a megvilágítási effektusok vonatkozásában.

 

CrystalVue™

Volumen renderelés belső- és külsődleges struktúrák ábrázolásához

Magzati gerinc CrystalVue™ képe

A CrystalVue™ egy olyan fejlett volumen rekonstrukciós eljárás, amely mind a belső, mind a külsődleges struktúrák ábrázolását egyazon rekonstrukciós képen optimalizálja az intenzitás, a grádiens és a pozíció kombinációja révén.

 

RealisticVue™

A 3D anatómia részletes és realisztikus ábrázolása

Magzati arc a RealisticVue™-val

A RealisticVue a nagy felbontású 3D anatómia kivételesen részletgazdag ábrázolását és a térbeli mélység valósághű érzékelését teszi lehetővé. A felhasználó által választható megvilágítási irányokból sokoldalúan összetett árnyékolási fokozatok jobban definiált anatómiai struktúrákat eredményeznek.

 

HDVI™2.0

Nagyfelbontású volumen képalkotás

Magzati gerinc 3D-ben

Az HDVI egy volumen renderelési eljárás, mely az élek és a volumen kis struktúráinak megjelenítését javítja. A határfelületek és a képszaturáció tökéletes ábrázolása a szögtől az árnyékviszonyokig terjedően a legkisebb magzati részletet is láthatóvá teszi.

 

CrystalLive™ Color

A véráramlás dinamikájának részletes megjelenítése

A CrystalLive color teljesítménye a véráramlás hemodinamikájának letisztult ábrázolására lett optimalizálva. Az új color jelfeldolgozásból származó nagyobb érzékenység a perifériás erek, hajszálerek mikrokeringéseinek, lassú véráramlások volumeneinek pontos megfigyelését teszi lehetővé.

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

Crystal Clear Cycle jelfeldolgozás
Crystal Clear Cycle jelfeldolgozás

  Crystal Clear Cycle

A Samsung elkötelezett a nők életreszóló egészsége mellett

A Crystal Clear Cycle a női egészség kérdéseivel kapcsolatos integrált csomag, mely képviseli a Samsung elkötelezettségét a nők élethosszig tartó egészségének biztosításában. A Crystal Clear Cycle a nők egészségével kapcsolatos legjelentősebb eseményeket hat kategóriába sorolja és minden kategóriához hatékony diagnosztikai megoldásokat kínál.

 

BiometryAssist™ – Biometria Asszisztens

Magzati biometria félautomata mérése

BiometryAssist™biometriás becslés a  Biometry Assist-al
 
A Biometry Assist egy félautomata biometriás mérési technológia, mely a felhasználó számára a magzati fejlődéssel kapcsolatos mérések gyorsabb és pontosabb elvégzését teszi lehetővé a vizsgálat konzisztenciájának megőrzése mellett.
 

5D CNS+

Volumen adatokra épülő gyors agyi mérési eszköz

5D CNS+™ - Magzati agy mérése az 5D CNS+™ opcióval5D CNS+ a magzati agy 3 tranzverzális metszetéből nyert 6 mérést szolgáltató intelligens navigációs eljárás a mérés jobb reprodukálhatósága és a hatékony munkavégzés érdekében.
 
 

FreeForm

A kényelmetlenségeket megszüntető ergonómia

A FreeForm elnevezés a Samsung új dizájn megközelítését jelöli. Arra fejlesztették ki, hogy a diagnosztikai munka kényelmét növeljék az egyik helyről egy másik pontra történő mozgatás szükségletének csökkentésével. Célunk, hogy kielégítsük a felhasználói munkakörnyezet mind a kezelőpult széles tartományban való mozgatási mechanizmusára, mind a felhasználó kézközeli gombmanipulációjára vonatkozó igényt, így elegendő helyet tudunk biztosítani a kezelő térdei számára.

Kiváló ergonómiai kialakítás

Delightful design wins an IDEA AWARD 2018

The system implements special design with ergonomic improvements for more moving range near the control panel, a thin lighting strip along the front of the system that brightens dark probe connector space, and provide an iconic look for a preeminent design.

Vezérlőpult mozgató mechanizmusa

Egy belső tanulmány megmutatta, hogy a Samsung vezérlőpult mozgató mechanizmusa a korábbi modellekhez képest harmadával csökkenti a vállra nehezedő stresszt.. Ezt a vezérlőpult körüli hely növelése által érik el, ami a több órás szkennelés során jelentkező ismétlődő terhelést csökkenti. A felhasználó egyidejűleg húzni és elforgatni is tudja a kezelőpultot a kívánt helyzetbe.

* A kezelőpanel használati tanulmány a SamsungWS80A-val összevetésben készült. Ugyanolyan testhelyzetek kerültek tesztelésre.

Áramvonalasított munkafolyamat

Hatékony valósidejű együttműködés, munkastílusára testreszabottan

Úgy gondoljuk, hogy egy valóban nagyszerű rendszer vevőközpontú munkafeltételeket kínál. Egy együttműködő megoldás helyszíntől függetlenül valós időben teszi képessé a felhasználót a kooperációra, megfigyelésre és képzésre. A HERA W10 áramvonalasított munkafolyamata a gombnyomások számának csökkentésével és az ismétlődő műveletek egy műveletbe való rendezésével járul hozzá mindennapi tevékenységéhez.

SonoSync opció a valósidejű képmegosztáshoz

A SonoSync egy valósidejű képmegosztási megoldás, mely az orvosok és szonográfusok között ellátási és képzési célú együttműködő kommunikációt tesz lehetővé. Ezen felül hang chatelés és valósidejű megjelölési funkciók is elérhetők a hatékony kommunikáció érdekében és a MultiVue funkció alkalmazásával egyazon képernyőn több ultrahang kép is követhető.

* A SonoSync egy képmegosztási megoldás, nem diagnosztikai megoldás

Gyors rendszerfelállás a MobileSleep-nek köszönhetően

Az alvó módból való rendszerfelállás 63%-kal csökkenti a normál bekapcsoláshoz viszonyított időigényt. A MobileSleep a készülék gyors szállíthatósága érdekében rövid idő alatt alvó pozícióba áll.

Sleep mód