Samsung V8 szülészeti-nőgyógyászati 2D/ 3D/ 4D/ 5D ultrahang készülék

Az intelligencia és a teljesítmény új egységbe foglalva

Az egészségügyi szakemberek és a betegek kényelmét biztosító Samsung V8 ultrahang készülék javítja a munkafolyamatot és a betegellátás teljesítményét a női egészségügyben. A Samsung prémium Crystal Architecture™ és Intelligent Assist funkcióinak köszönhetően a V8 ultrahang készülék segít leegyszerűsíteni a folyamatokat és növelni az önbizalmat még az összetett nőgyógyászati vizsgálatok során is, valamint segít az eredmények egyszerű kommunikálásában a betegekkel.

Az intelligencia és a teljesítmény egyesítése

Crystal Architecture™ által támogatott újradefiniált képalkotási technológiák

Samsung Crystal Architecture

A Crystal Architecture™, a CrystalBeam™ és a CrystalLive™ képalkotási architektúra, amely az S-Vue Transducer™ -ek használatán alapul, kristálytiszta képet biztosít. A CrystalBeam™ egy új sugárformáló technológia, amely jó minőségű képfelbontást és egyenletesebb képminőséget biztosít. A CrystalLive™ a Samsung naprakész ultrahang képalkotó motorja továbbfejlesztett 2D képfeldolgozással, 3D rendereléssel és színes jelfeldolgozással, hogy kiemelkedő képteljesítményt és hatékony munkafolyamatot kínáljon összetett esetekben.

Tökéletes képminőség

Kiváló képminőség a megbízhatóság és magabiztosság érdekében

Szerezzen betekintést a problémába a Samsung alapvető képalkotó motorja, a Crystal Architecture™ által meghajtott kivételes képi teljesítmény alapján. A prémium képalkotó motor egyesíti a továbbfejlesztett 2D képfeldolgozás, a valósághű 3D renderelés és a színes jelfeldolgozás részletes kifejezésének előnyeit.

Kiemeli a rejtett struktúrákat az árnyékos területeken

magzati agy / magzati agy ShadowHDR™ képalkotással
magzati agy / magzati agy ShadowHDR™ képalkotással

A ShadowHDR™ szelektíven alkalmazza a magas és alacsony frekvenciájú ultrahangot, hogy azonosítsa az árnyékos területeket, például a magzat fejét vagy a gerincét, ahol csillapítás következik be.

Csökkenti a zajt a 2D képminőség javítása érdekében

Zajcsökkentés a 2D kép minőségének növelése érdekében
Zajcsökkentés a 2D kép minőségének növelése érdekében

A ClearVision zajcsökkentő szűrő javítja az élek kiemelését, és éles 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében. Ezenkívül a ClearVision alkalmazás-specifikus optimalizálást és fejlett időbeli felbontást biztosít élő léképezési módban.

HDVI - Nagyfelbontású volumen képalkotás

Nagy felbontású térfogati képalkotás - HDVI

A HDVI™ egy térfogat-rekonstrukciós technológia, mely az élek és a kis struktúrák megjelenítését javítja a volumen-adathalmazokban. A határfelületek és a képszaturáció emeltszintű kifejeződése a szögtől az árnyékviszonyokig terjedően a legkisebb magzati részletet is láthatóvá teszi.

Vizualizálja a lassú áramlást a mikrovaszkuláris struktúrákban

Magazati agy véráramlásainak háromdimenziószerű megjelenítése
Magazati agy véráramlásainak háromdimenziószerű megjelenítése

Az MV-Flow™¹ fejlett színes képalkotást kínál a mikrovaszkularizált struktúrák lassú áramlásának megjelenítéséhez. A nagy képkockasebesség és a fejlett szűrés lehetővé teszi az MV-Flow™ számára, hogy részletes képet adjon a véráramlásról a környező szövetekhez vagy patológiákhoz képest fokozott térbeli felbontás mellett.
(* Rendelhető opció)

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése
A véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése

A LumiFlow™¹ egy olyan funkció, amely háromdimenziósan jeleníti meg a véráramlást, hogy segítsen a véráramlás és a kis erek szerkezetének intuitív megértésében.

Expressz 3D anatómia részletes és valósághű nézetben

Expressz 3D anatómia részletes és valósághű nézetben
Expressz 3D anatómia részletes és valósághű nézetben

A RealisticVue™ ¹ nagy felbontású 3D anatómiát jelenít meg részletes ábrázolással és valósághű mélységérzékeléssel. A felhasználó által megválasztható fényforrás iránya bonyolult beosztású árnyékokat hoz létre a jobban meghatározott anatómiai struktúrák érdekében.

Vizualizálja a belső és külső struktúrákat térfogati rendereléssel

Vizualizálja a belső és külső struktúrákat térfogati rendereléssel
Vizualizálja a belső és külső struktúrákat térfogati rendereléssel

A CrystalVue™ ¹ egy fejlett volumen-megjelenítési technológia, amely az intenzitás, a színátmenet és a pozíció kombinációjával javítja a belső és külső struktúrák megjelenítését egyetlen renderelt képen.

(* Rendelhető opció)

Intelligens asszisztens eszközök a hatékony vizsgálatok érdekében

Intelligens asszisztens eszközök a hatékony vizsgálatok érdekében

Egyszerűsítse a műveleteket a szülészetre és nőgyógyászatra specializálódott beépített Intelligent Assist funkciókkal. A Samsung V8 ultrahang készülék támogatja az egészségügyi szakembereket azokkal az időtakarékos funkciókkal, amelyekre a mai forgalmas munkakörnyezetben szükségük van. A rendszer számos olyan eszközzel van felszerelve, amelyek segítenek a problémák pontos diagnosztizálásában és a nagyobb átviteli sebesség elérésében.

Családtervezés

Mérje meg a tűszők méretét a 2D képen

A 2D Follicle ¹ funkció a 2D képen megjelenített tűszők méretének mérésére és a kontrollált petefészek-szimuláció során az állapotról való tájékoztatásra szolgál.

2D Follicle™ - Intelligens asszisztens - tűszők méretének mérése 2D képen
2D Follicle™ - Intelligens asszisztens - tűszők méretének mérése 2D képen

Mérje fel a meddőség kockázatát

Az 5D Follicle™ ¹ több petefészek tüszőjét azonosítja és méri egyetlen szkennelés során, így gyorsan felméri a tüszőméretet és állapotot az ellenőrzött petefészek-szimuláció során. Ez a funkció 3D térfogatadatokat használ a pontos mérés érdekében, és csökkenti a felhasználói eltéréseket.

5D Follicle™ - Meddőség kockázatának felmérése
5D Follicle™ - Meddőség kockázatának felmérése

Vizsgálja meg a petevezeték átjárhatóságot, valamint a méh és az endometrium morfológiáját

A CEUS+ HyCoSy ¹ használható 3D/4D-ben a petevezeték átjárhatóságának, valamint a méh és endometrium morfológiájának hatékony vizsgálatára. A 4D prospektív tárolás lehetővé teszi a 4D adatok tárolását a kontrasztanyag befecskendezésével egyidejűleg.

Egészséges terhességi biometria

Mérje meg a magzati biometriai paramétereket egyetlen kattintással az AI (mesterséges intelligencia) technológiával

A BiometryAssist™ ¹ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással mérjék a magzati növekedési paramétereket, miközben megőrzik a vizsgálat konzisztenciáját.

BiometryAssist™ - biometriai asszisztens
BiometryAssist™ - biometriai asszisztens

Mérje meg a magzati agyat egyetlen kattintással

Az 5D CNS+ ™ ¹ intelligens navigációt használ, hogy 6 mérést végezzen a magzati agy 3 keresztirányú nézetéből, ezzel javítva a mérések reprodukálhatóságát és a munkafolyamat egyszerűsítését.

5D CNS+ ™ mérés
5D CNS+ ™ mérés

Egészséges terhesség diagnózisa

Mérje meg az NT-t a középsagittális sík automatikus érzékelésével

Az 5D NT™ ¹ automatikusan középsagittalis síknézetet biztosít a képek elforgatásával és nagyításával, amikor a magzat nyaki áttetszőségét (NT) méri a korai hetekben.
5D NT™ mérés
5D NT™ mérés

Vizsgálja meg a magzat szívét, beleértve a véráramlás dinamikáját

Az 5D Heart Color™ ¹ a szív 9 szabványos síkját azonosítja magzati STIC adatok és a magzati szívfejlődésre vonatkozó fontos információk alapján, az AIUM irányelvnek megfelelően. Dedikált előre beállított, prediktív kurzort, diagnosztikai figyelmeztetést és szív diasztolés/szisztolés időpontokat is kínál.

Egészséges születés

Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Támogatás a szülési mód kiválasztásában

A LaborAssist™ ¹ egy olyan funkció, amely az AoP (Angle of Progress) automatikus méréséből és a magzatfej irányából ad információkat a szülés előrehaladásáról. Ez segít a szüléssel kapcsolatos döntések meghozatalában és az anyával való hatékony kommunikációban a szülés folyamatáról.

Mérje meg a méhnyak területének merevségét a koraszülés előrejelzéséhez

Az E-Cervix™ ¹ a méhnyaki terület merevségét méri. A koraszülés és az indukált vajúdás előrejelzését segítő rugalmassági képek segítségével javítja a reprodukálhatóságot és csökkenti a megfigyelők közötti eltéréseket azáltal, hogy több másodpercig gyűjtött különféle elasztogramokat összegez használja.

Nőgyógyászat és a mell egészsége

Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Elemezze a kiválasztott emlőelváltozásokat, és jelentse az emlőértékelést

Az S-Detect™ for Breast¹ elemzi a kiválasztott elváltozásokat az emlő ultrahangos vizsgálata során, és megjeleníti az elemzett adatokat, a BI-RADS ATLAS* segítségével szabványosított jelentéskészítést biztosítva az egyszerűsített munkafolyamat javítása érdekében.

※ BI-RADS ATLAS: Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas, az ACR bejegyzett védjegye, és minden jogot az ACR fenntart.

S-Detect™ for Breast - Emlőszűrés
AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

Mérje meg a méh méretét és alakját AI (mesterséges intelligencia) technológiával

Az UterineAssist ¹, a Deep Learning (mély tanulás) technológián alapuló szolgáltatás automatikusan méri a méh méretét és alakját, ami segít megtalálni a méhhez kapcsolódó rendellenességekre utaló jeleket, és csökkenti a szkennelési időt.

A petefészekdaganat osztályozása

Az IOTA-ADNEX *¹ az IOTA Group petefészektumor osztályozási megoldása. Az ADNEX modellt a rendszerre alkalmazva minden eljárást el tud végezni a kezdeti szkenneléstől a végső jelentésig az ultrahang diagnosztikai rendszerben.

※ IOTA-ADNEX: Nemzetközi Ovarian Tumor Analysis – Különböző NEoplasiák értékelése a melléküregben

Újratervezett munkafolyamatok és kialakítás az egyszerűsített használatért

Újratervezett munkafolyamat és kialakítás az egyszerűsített folyamat érdekében

Könnyítse meg a napját a munkafolyamat egyszerűsítésével a Samsung V8 ultrahang készülék kényelmes funkcióival és együttműködési megoldásaival, amelyek a rengeteg feladatot csak néhány lépésre és gombnyomásra csökkentik. A felhasználó számára fontos, hogy hogyan jelenítjük meg könnyebben és pontosabban a léképezési adatokat. Az ergonomikus kialakítás hatékonyan használja ki a felhasználó munkakörnyezetét a hasznosság és a termelékenység biztosítása érdekében.

Scroll to Top