Samsung Medison RS85 Prestige ultrahang készülék - Forradalmi változás a fejlett diagnosztikában

Termék leírása

RS85 Prestige - Forradalmi változás a fejlett diagnosztikában

Az RS85 Prestige minden kimagasló képalkotó teljesítményre épülő alkalmazásban forradalmian új diagnosztikai jellemzőkkel gazdagodott. Fejlett okos technológiák segítenek magabiztosan megerősíteni a kihívást jelentő eseteket, míg a könnyen használható rendszer a rutin vizsgálatokban nyújt támogatást.

Samsung Medison RS85 Prestige ultrahang készülék - Forradalmi változás a fejlett diagnosztikában

A Crystal Architectureegy olyan képalkotó rendszer, amely a kristálytiszta kép érdekében kombinálja az S-Vue vizsgálófejen alapuló CrystalBeam és CrystalPure technológiákat.

 

Crystal Architecture

A Crystal Architecture™ egy olyan képalkotó rendszer, amely a kristálytiszta kép érdekében kombinálja az S-Vue vizsgálófejen alapuló CrystalBeam és CrystalPure technológiákat.

  • A CrystalBeam egy olyan új ultrahangnyaláb formázó technológia amely a kimagasló képfelbontást és a képek megnövelt uniformizáltságát teszi lehetővé.
  • A CrystalPure a Samsung korszerű képalkotó eszköze emeltszintű 2D képfeldolgozással, Color jelfeldolgozással és fejlett intelligens algoritmussal a kiemelkedő képminőség és a komplex esetek hatékony munkafolyamatainak biztosítása érdekében.
GPU memória - Videókártya memória

GPU memória

a gyors renderelés ill. képrekonstrukció céljaira

Crystal Architecture
Crystal Architecture - Samsung ultrahang készülékek

képfeldolgozási teljesítmény*

a kiváló minőségű képekhez

Adattovábbítási sebesség

adattovábbítási sebesség

a gyors képfrissítés biztosításához

* A Samsung RS85 V1.0-val való összevetésben

Precíz 2D & color képek CrystalPure feldolgozásban

A CrystalPure képalkotó technológia a fundamentális 2D képek és az emeltszintű Color teljesítmény révén biztosabb diagnózist segít felállítani. Csökkenti továbbá a zavarjelek előfordulási gyakoriságát és emeli a Color jelfeldolgozás szintjét

ShadowHDR

A ShadowHDR szelektíven alkalmazza az ultrahang alacsony ill. magas frekvenciáit, hogy az olyan leárnyékolt területeket, ahol jelveszteség tapasztalható, értékelhetővé tegye.

HQ-Vision

A HQ-Vision tisztább képeket nyújt azáltal, hogy a valós, aktuális ábrázoláshoz képest elmosódottabb felvételek minőség romlását csökkenti


LumiFlow

A LumiFlow a véráramlás háromdimenziószerű megjelenítése, mely intuitív módon segít megérteni a véráramlás és a kis erek struktúráját.

MV-Flow

Az MV-Flow a véráramlás intenzitásának színkódolt megjelenítésével láthatóvá teszi a mikrokeringést és a lassú áramlásokat. Alkalmas eszköz a mikrokeringési véráramlás és a lassú véráramlás volumenének megfigyelésére.

 

S-Flow

A funkció irányított power-doppler technológiát használja, amely lehetővé teszi a perifériás erek vizsgálatát is. Információkat jelenít meg a véráramlás intenzitásáról és irányáról.

PureVision

A PureVision egy olyan képfeldolgozó funkció, amely egységes és tiszta képet ad ki a Speckle zajcsökkentés és az élkiemelés használatával B módban.

Samsung Purevision

 

 

 
 
 
 
 

Fejlett intelligencia a megbízható értékelés szolgálatában

Készülékjellemzőink képessé teszik a szakembereket az ultrahang terjedésének valós-idejű navigálására és számszerűsítésére segítve őket az ábrázolásban és a pontos megítélésben.

EzHRI

Hepato-renális index (fényesség összevetés) automatizált ROI ajánlással

A HRI (Hepato renális index) egy olyan index, amely a máj steatosis mértékét a máj parenchima és a renális cortex echogenitásának összehasonlításán keresztül számszerűsíti. Az EzHRI két ROI pontot helyez a máj parenchymára és a renális cortexre és megadja a HRI arányt.

TAI

A máj zsírtartalmának mérése az ultrahang jel csillapítása révén

A TAI (Tissue Attenuation Imaging) kvantitatív szöveti csillapítás mérést biztosít a zsírmáj elváltozások értékeléséhez.

TSI

A TSI (Tissue Scatter distribution Imaging) a zsírmáj elváltozásainak értékeléséhez szöveti szóródás eloszlási mérést biztosít.

S-Detect for Breast

Félautomata képleletező eszköz az emlő megítéléséhez

A szolgáltatás, mely az emlő ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, a BI-RADS ATLAS (Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas) egységesített leletsablonjait alkalmazza és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

  • BI-RADS Atlas: az ACR regisztrált márkajelzése, az ACR által minden jog fenntartva.

S-Detect for Thyroid

Félautomata képleletező eszköz a pajzsmirigy megítéléséhez

A szolgáltatás, mely a pajzsmirigy ultrahangvizsgálat során kiválasztott elváltozásait elemzi, az ATA, BTA, EU-TIRADS és a K-TIRADS irányelveken alapuló egységesített leletsablonokat alkalmaz és a diagnózist hatékony munkafolyamattal segíti.

  • ATA: American Thyroid Association
  • BTA: British Thyroid Association
  • EU-TIRADS: European Thyroid Imaging Reporting and Data System
  • K-TIRADS: Korean Thyroid Imaging Reporting and Data System

S-Shearwave Imaging

A szöveti keménység non-invazív mérési módszere

Az S-Shearwave Imaging a szövetek/elváltozások keménységének non-invazív megítélését teszi lehetővé különféle alkalmazásokban, mint pl. emlő, máj, mozgásszervi és prosztata vizsgálatok. Az olyan funkciók, mint a színkódolt elasztogram, kvantifikált mérések, osztott és osztatlan képernyő, valamint a felhasználó által választható ROI ablak különösen hasznosak az emlő és a máj betegségek pontos diagnózisában.

Precíz és kényelmes intervenciós módszerek

Az RS85 Prestige fúziós, navigációs és célorientált eszközök széles választékával segíti az egészségügyi szakembereket az intervenciós beavatkozások biztos kivitelezésében.

 

S-Fusion™ for Liver

Nagypontosságú intuitív képalkotás többféle modalitás felhasználásával

Az S-Fusion  a valósidejű ultrahang és más volumetrikus képalkotó eljárások szimultán használatával lokalizálja az elváltozást. A Samsung Auto Registration funkciója a képek gyors és precíz fúziója révén növeli a hatékonyságot és csökkenti az időigényt. Az S-Fusion az intervenciós beavatkozásoknál és más összetett klinikai alkalmazásokban pontos célzást biztosít.

 
 
 

Matching Auto – Automatikus illesztés

A Matching Auto a gyors és pontos vizsgálat érdekében az S-Fusion műveletet megelőzően automatikus regisztrációra ad lehetőséget a páciens testfelvételén elhelyezett markerek révén.

Positioning Auto – Automatikus pozicionálás

A Positioning Auto (automatikus pozicionálás) gyors és hatékony vizsgálatot tesz lehetővé a CT/MR és ultrahang képek közötti egylépéses regisztrációval a vizsgálófej páciens gyomorszájára történő helyezésével a szkennelést megelőzően.

 
 

S-Fusion for Prostate

Hozzásegít a pontos célzáshoz a prosztata biopszia során

Az S-Fusion for Prostate precíz célzást tesz lehetővé prosztata biopszia alatt. Az MR adatokból nyert 3D modelleken alapuló S-Fusion for Prostate biztonságos navigáció és prosztata célzás melletti biopsziavezetést nyújt.

 
 

Auto Calibration – Automatikus kalibráció

Az S-Fusion for Prostate valósidejű automatikus kalibrációval segít a még pontosabb és megbízhatóbb műveletek kivitelezésében.

 
 

Deformation Correction – Deformáció korrekció

A Deformation Correction (deformáció korrekció) olyan szolgáltatás, mely az MR képpel való regisztráció pontosságát a vizsgálófej rányomása által deformált prosztata alakjának korrigálásával javítja. Ez a célzott biopszia szempontjából hasznos funkció.

 
 

3D Modeling

Az MR adatokból nyert 3D modelleken alapuló S-Fusion for Prostate biztonságos navigáció és prosztata célzás melletti biopsziavezetést nyújt és a biopszia lokalizáláshoz leletoldalt is kínál.

 
 

Gyorsabb vizsgálat és egyszerűsített munkafolyamat

Az RS85 Prestige kezelőbarát kialakítása és hatékony munkafolyamatai a gombnyomások számának csökkentésével és az ismétlődő műveletek egy műveletbe való rendezésével segíti napi munkáját

 

SonoSync

Valósidejű képmegosztás

A SonoSync* valósidejű képmegosztási szolgáltatás, mely az orvosok és szonográfusok között ellátási és képzési célú együttműködő kommunikációt tesz lehetővé. Ezen felül hang chatelés és valósidejű megjelölési funkciók is elérhetők a hatékony kommunikáció érdekében és a MultiVue funkció alkalmazásával egyazon képernyőn több ultrahang kép is követhető.

  • A SonoSync egy képmegosztási mód, nem diagnosztikai megoldás.

 
 

EzPrep

Munkalistán alapuló vizsgálófej beállítási mód

Az EzPrep funkció az ultrahang készülékbe bevitt munkalista alapján automatikusan kiválasztja a vizsgálófejet és az ahhoz tartozó beállításokat.

 
 

RIS Browser

A RIS Browser funkció azzal könnyíti meg a kórházi munkafolyamatokat, hogy a gépbe integrált browser a vizsgálat után a PC használata nélkül enged hozzáférést a RIS rendszerhez az utólagos feldolgozás céljából.