Samsung V7 szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készülék

Minden kulcsfontosságú előny,
amire csak szüksége van

A V7 ultrahang készülék lenyűgöző teljesítményt nyújt és lehetőséget ad arra, hogy a legújabb innovációkat tartalmazó átfogó eszközökkel azt csináljon, amit csak akar.

Például a ViewAssist™ csodálatos funkciói egy gombnyomással automatikusan elvégzik a méréseket és feliratozásokat, ezáltal csökkentve az egészségügyi szakemberek ismétlődő feladatait.

A funkciókban gazdag V7 ultrahang készülék teljes mértékben képes fedezni a nők egészségét, ami lehetővé teszi a teljes felfedezést.

Minden kulcsfontosságú előny, amire szüksége van

A V7 ultrahang készülék lenyűgöző teljesítményt nyújt és lehetőséget ad arra, hogy a legújabb innovációkat tartalmazó átfogó eszközökkel azt csináljon, amit csak akar.

Például az EzHRI™, a TAI™ és a TSI™ olyan fejlett hasi diagnosztikai funkciók, amelyek segítségével az egészségügyi szakemberek pontos klinikai döntéseket hozhatnak a zsírmáj valós idejű számszerűsítésével.

A funkciókban gazdag V7 ultrahang készülék sokoldalú rendszere a klinikai alkalmazások széles skálájára képes, amelyek lehetővé teszik a teljes felfedezést.

Változatos és kihívást jelentő klinikai esetek diagnosztizálása.

A V7 ultrahang készülék a diagnosztikai eszközök tárházával rendelkezik a változatos és kihívást jelentő esetekhez.
Az egészségügyi szakemberek a megfelelő helyen előkészített szükséges speciális funkciók segítségével könnyedén végezhetnek célzott vizsgálatokat.

2D képalkotás

Samsung ClearVision™
Samsung S-Harmonic™
Samsung ShadowHDR™

Color képalkotás

Samsung MV-Flow™
Samsung LumiFlow™

3D képalkotás

Samsung RealisticVue™ 3D képalkotás
Samsung CrystalVue™ 3D képalkotás
Samsung HDVI™ 3D képjavító funkció

Diagnosztikai funkciók

Samsung ViewAssist™
Samsung BiometryAssist™ a szülészeti ultrahangban
Samsung UterineAssist™
Samsung LaborAssist™ a szülészeti ultrahangban
Samsung 5D Heart Color™
Samsung 5D Follicle™
Samsung S-Detect™
Samsung IOTA-ADNEX
Samsung V7 szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készülék

Bővített diagnosztikai funkciók pontosossággal és precízitással

A V7 ultrahang rendszer olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a pontos diagnózist és a teljesítmény növelését.
A V7 ultrahang készülék számos funkciója és felhasználóbarát felülete jelentősen javítja az egészségügyi szakemberek napi ultrahangvizsgálati élményét.

Samsung BiometryAssist™ a szülészeti ultrahangban
AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

Automatizált magzati biometria mérés

A BiometriaAssist™, a Deep Learning technológián alapuló funkció egy automatikus biometrikus mérési technológia. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással mérjék a magzat növekedési paramétereit, miközben a vizsgálati konzisztenciát fenntartják.

Samsung BiometryAssist™
Samsung UterineAssist™
AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

Mérje meg a méh méretét és alakját mesterséges intelligencia technológiával

A Deep Learning technológián alapuló UterineAssist™ automatikusan méri a méh méretét és alakját, segít a méhhez kapcsolódó rendellenességek jeleinek észlelésében, valamint csökkenti a szkennelési időt.

Samsung ultrahang UterineAssist™
Samsung ViewAssist™
AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

A képek automatizált osztályozása és feliratozása

A ViewAssist™ a Deep Learning technológián alapuló funkció, amely az ultrahangos képek automatikus osztályozását és a struktúrák feliratozását biztosítja, hogy segítse az egészségügyi szakembereket a kényelmes mérésben.

Samsung ViewAssist™ a szülészeti ultrahangban
Samsung Uterine Contour

Uterine Contour

Az Uterine Contour automatikusan kiemeli az ívelt méhnyálkahártya középvonalát és vastagságát, és 3D-s koronális nézetet biztosít, a középvonallal elsimítva. Ezenkívül a méh fejlődési rendellenességek besorolása az ESHRE/ESGE* vagy az ASRM** iránymutatás alapján történik.

* ESHRE/ESGE : The European Society of Human Reproduction and Embryology / The European Society for Gynaecological Endoscopy

** ASRM : The American Society for Reproductive Medicine

Samsung LaborAssist™ a szülészeti ultrahangban
AI - Mesterséges intelligencián alapuló mérések

Támogatás a szülési metódus kiválasztásában

A LaborAssist™ információt nyújt a szülés előrehaladásáról az AoP (Angle of Progress) automatikus méréséből és a magzatfej irányából. Ez segít a szüléssel kapcsolatos döntések meghozatalában és az anyával való hatékony kommunikációban a szülés folyamatáról.

* Az AoP megfelel az ISUOG-irányelvben meghatározott mérőszámoknak.

Samaung CEUS+ HyCoSy

Vizsgálja meg a petevezeték átjárhatóságát, valamint a méh és az endometrium morfológiáját

A CEUS+ HyCoSy 3D/4D-ben használható a petevezeték átjárhatóságának, valamint a méh és endometrium morfológiájának hatékony vizsgálatára. A 4D prospektív tárolás lehetővé teszi a 4D adatok tárolását a kontrasztanyag befecskendezésével egyidejűleg.

Samsung 5D Heart Color™

Vizsgálja meg a magzat szívét, beleértve a véráramlás dinamikáját

Az 5D Heart Color™ a szív 9 szabványos síkját azonosítja magzati STIC adatok és a magzati szívfejlődésre vonatkozó fontos információk alapján, az AIUM irányelveinek megfelelően. Dedikált előre beállított, prediktív kurzort, diagnosztikai figyelmeztetést és szívdiasztolés/szisztolés időpontokat is kínál.

Samsung E-Cervix™

Mérje meg a méhnyak területének merevségét a koraszülés előrejelzéséhez

Az E-Cervix™ a méh nyaki területének merevségét méri. A koraszülés és az indukált szülés előrejelzését segítő rugalmassági képek segítségével javítja a reprodukálhatóságot és csökkenti a megfigyelők közötti eltéréseket azáltal, hogy több másodpercig gyűjtött különféle elaszogramok összegét használja.

Samsung S-Detect™ for Thyroid
Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Elemezze a kiválasztott pajzsmirigy-elváltozásokat, és jelentse a pajzsmirigy értékelését

Az S-Detect™ for Thyroid elemzi a kiválasztott elváltozásokat a pajzsmirigy-ultrahangvizsgálat során, és megjeleníti az elemzési adatokat, szabványosított jelentést biztosít az ATA, BTA, EU-TIRADS, K-TIRADS és ACR-TIRADS* irányelvek alapján; és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

*ATA: American Thyroid Association
 BTA: British Thyroid Association
 EU-TIRADS: European Thyroid Imaging Reporting and Data System
 K-TIRADS: Korean Thyroid Imaging Reporting and Data System
 ACR-TIRADS: American College of Radiology Thyroid Imaging Reporting and Data System

Becsülje meg a magzat súlyát, hogy ellenőrizze a magzat növekedését

Az 5D Limb Vol.™ egy félautomata eszköz, amellyel gyorsan és pontosan megmérheti a felkar vagy a comb térfogatát 3 egyszerű magpontból egyetlen térfogat adatkészleten. Ezek a mérések azután felhasználhatók a magzati súly pontos becslésére.

Samsung 5D Limb Vol.™
Samsung S-Detect™ for Breast
Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia

Elemzi a kiválasztott emlőelváltozásokat, és megjeleníti az emlőértékelést

Az S-Detect™ for Breast elemzi a kiválasztott elváltozásokat az emlő-ultrahangvizsgálat során, és megjeleníti az elemzési adatokat, alkalmazva a BI-RADS ATLAS*-t a szabványos jelentéskészítés érdekében; és segíti a diagnózist az egyszerűsített munkafolyamattal.

Samsung S-Detect for Breast képalkotás

*Breast Imaging-Reporting and Data System, Atlas Ez az ACR bejegyzett védjegye, és minden jogot az ACR fenntart.

Samsung 5D CNS+™

Mérje meg a magzati agyat egyetlen kattintással

Az 5D CNS+™ intelligens navigáció segítségével 6 mérést biztosít a magzati agy 3 keresztirányú nézetéből, ezzel javítva a mérések reprodukálhatóságát és az egyszerűsített munkafolyamatot.

Samsung 5D CNS+™
Samsung IOTA-ADNEX

A petefészekdaganatok osztályozása

Az IOTA-ADNEX az IOTA Group petefészektumor osztályozási megoldása. Az ADNEX modellt a rendszerre alkalmazva az összes eljárást elvégezheti a kezdeti szkenneléstől a végső jelentésig az ultrahang diagnosztikai rendszerben.

Samsung Elastoscan+

A szövet merevségének megjelenítése színes képen

Az ElastoScan+™ egy diagnosztikai ultrahang-technika a rugalmasság leképezésére, amely megfigyeli a szöveti feszültség átalakulását a belső vagy külső erők hatására, és a relatív merevséget színes képpé alakítja.

Samsung E-Strain™

Két ROI közötti alakváltozási arány egyszerű kiszámítása

Az E-Strain™ úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a két érdeklődésre számot tartó terület közötti alakváltozási arány gyors és egyszerű kiszámítását a napi gyakorlat során. Egyszerűen a két cél meghatározásával pontos, következetes eredményeket kaphat, és megalapozott döntéseket hozhat számos diagnosztikai eljárás során.

Samsung LV MPI and RV MPI semi-automatically

Mérje meg az LV MPI-t és az RV MPI-t félautomatikusan

Az MPI+ képes félautomatikusan megmérni az LV MPI-t és az RV MPI-t, így nagy reprodukálhatóságot biztosít. Az Inflow/Outflow doppler leképezés után az RV MPI a pulzusszám és a szelepmozgás szinkronizált jeleinek felhasználásával folytatja a beállítást. Az automatikus igazításon keresztül ICT, IRT és RV MPI teszteredményeket biztosít.

Samsung 2D Follicle™

Megméri a tüszők méretét 2D képalkotás alapján

2D Follicle™ a 2D-s kép alapján azonosítja és méri a tüszők méretét, valamint információt ad a nőgyógyászati vizsgálatok állapotáról.

Samsung 5D Follicle™

Mérje fel a meddőség kockázatát mennyiségi adatok segítségével

Az 5D Follicle™ azonosítja a petefészkek tüszőit és megméri egyetlen szkenneléssel, hogy gyorsan felmérje a tüszők méretét és állapotát az ellenőrzött petefészek stimuláció során.

Samsung V7 szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készülék

A kiváló képalkotási teljesítmény növeli a diagnosztikus biztonságot

CrystalLive és CrystalBeam képalkotás az S-Vue vizsgálófejekkel

A Samsung V6 ultrahang készülék kivételes 2D és színes képminőséget biztosít a nők egészségére szabva, a Samsung alapvető képalkotó motorjának, a Crystal Architecture™-nek köszönhetően. Átfogó képalkotó képességeivel a Samsung V6 ultrahang készüléket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen támogassa napi ultrahangos szkennelési igényeit, lehetővé téve a tiszta és pontos képfelvételt. Tapasztalja meg a magabiztosságot és a pontosságot az ultrahangos szkennelés során a Samsung V6 ultrahang készülékkel.

Samsung ShadowHDR™ képjavító technika

Fokozza a rejtett struktúrákat az árnyékolt területeken

A ShadowHDR™ szelektíven alkalmazza a magas és alacsony frekvenciájú ultrahangot, hogy azonosítsa azokat az árnyékos területeket, ahol a csillapítás előfordul.

Samsung ShadowHDR™ képjavító technika
Samsung ShadowHDR™ képjavító technika
Samsung ClearVision™ zajcsökkentő szűrő technika

Csökkenti a zajokat a 2D képminőség javításához

ClearVision növeli az élek kontrasztját, és éles 2D képeket hoz létre az optimális diagnosztikai teljesítmény érdekében.

Samsung ClearVision™ zajcsökkentő szűrő technika
Samsung ClearVision™ zajcsökkentő szűrő technika
Samsung RealisticVue™

Fejezze ki a 3D anatómiát részletekkel és valósághűséggel

A RealisticVue™ nagy felbontású 3D anatómiát jelenít meg részletes kifejezéssel és valósághű mélységérzékeléssel.

Samsung RealisticVue™
Samsung CrystalVue™ képalkotás

Vizualizálja a belső és külső struktúrákat, valamint a véráramlás morfológiáját térfogat-visszaadási technológiák segítségével

A CrystalVue™ egy fejlett volumen-renderelési technológia, amely javítja a belső és külső struktúrák megjelenítését egyetlen renderelt képen.

Samsung CrystalVue™ képalkotás
Samsung MV-Flow™ érvizsgálatok

Megjeleníti a lassú áramlást a mikrovaszkuláris erekben

Az MV-Flow™ a mikrokeringést és a lassú véráramlást ábrázolja a véráramlás intenzitásának színekkel való jelölésével.

Samsung MV-Flow™ technika a szülészeti ultrahangban
Samsung LumiFlow™ érvizsgálatok

A véráramlást az erekben 3D-hatású képen jeleníti meg

A LumiFlow™ egy olyan funkció, amely háromdimenziósan jeleníti meg a véráramlást, hogy segítsen a véráramlás és a kis erek szerkezetének intuitív megértésében.

Samsung LumiFlow™ képalkotás a szülészeti ultrahangban

Optimalizálja a munkafolyamatot értékes időtakarékos eszközökkel

A Samsung V6 ultrahang készülék kifejezetten az egészségügyi szakemberek munkahatékonyságának optimalizálására készült. Nevezetesen a távoli hozzáférhetőség, az egyszerűsített munkafolyamatok, a szélesebb képernyő nézet a jobb felhasználói élmény érdekében, valamint a kompakt, de nagy teljesítményű, akkumulátor-kapacitást biztosító kialakítása révén, így a változatos orvosi környezetekben is alkalmazható.

Samsung ultrahang real-time képmegosztás a SonoSync™ használatával

Real-time képmegosztási megoldás

A SonoSync™ elérhető PC-n, okostelefonon stb. valós idejű képmegosztási megoldásként, amely lehetővé teszi az orvosok és a szonográfusok közötti kommunikációt a gondozási útmutató és a képzés terén. Ezenkívül hangcsevegés, szöveges csevegés és valós idejű jelölési funkciók állnak rendelkezésre a jobb kommunikáció érdekében; és a MultiVue funkciót is tartalmazza, amely lehetővé teszi több ultrahang kép megfigyelését egyetlen képernyőn.

Samsung ultrahang készülék képernyő átméretezési lehetőséggel

Jelenítse meg a képeket nagyított nézetben

A méretváltoztatás az ultrahangos vizsgálati képek és képsorozatok megtekintése közben is elvégezhető, amelyek a felhasználói preferencia szerint különböző arányúak lehetnek.

Samsung HelloMom

A magzati ultrahangképek és klipek egyszerű átvitele

A HelloMom™ támogatja a magzati ultrahangképek és klipek vezeték nélküli egyszerű és biztonságos átvitelét az ultrahangrendszerről közvetlenül egy külső eszközre. Ezek a képek könnyen megoszthatók másokkal.

Samsung TouchGesture

Könnyen kezelheti a volumeneket az érintőképernyőről

A TouchGesture intuitív módon lehetővé teszi a 3D képek elforgatását, nagyítását, kivágását és mozgatását közvetlenül az érintőképernyőről.

Samsung ultrahang készülék egyedi igényekhez szabható érintőképernyővel

Testreszabhatja a gyakran használt funkciókat az érintőképernyőn

A TouchEdit egy személyre szabható érintőképernyő, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gyakran használt funkciókat az első oldalra helyezze.

Samsung V-széria ultrahang készülékei
Scroll to Top