Újabb mérföldkő a Semmelweis Egyetem és a Sonarmed stratégiai együttműködésében – 2020.05.26

SONARMED együttműködés a SEMMELWEIS Egyetemmel

Újabb prémium kategóriás SAMSUNG ultrahang berendezéseket helyezett ki a SONARMED a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinikájára valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részlegére. Ezzel a világpremiert követően Közép-Európában elsőként a Semmelweis Egyetemre kerültek a mesterséges intelligenciával felszerelt készülékek a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, az Orvosi Képalkotó Klinika és a SONARMED közöttt évek óta fennálló stratégiai együttműködésnek köszönhetően.

💙 A KIÉRDEMELT BIZALOM, MELY KÖLCSÖNÖS! 💙
Csúcs egyetemen csúcs szakemberek és csúcs eszközök.

  Dr. Pál Maurovich-Horvat és Prof. Dr. Ács Nándor Klinika Igazgató Urak elkötelezettek, hogy a betegellátáson túl az oktatást és a képzést is a legmagasabb színvonalon képviselhessék. Mindezt a Semmelweis University, a Samsung Healthcare és a Sonarmed – 2D, 3D, 4D, 5D ultrahang készülékek közötti három oldalú együttműködés segíti. Így újabb csúcskategóriájú #SAMSUNG #ultrahang készülékeket adhattunk át a #Semmelweis #Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika és a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részlege számára.

  A SAMSUNG RS85 Prestige a radiológia csúcsa a palettánkon. Az USA-ban is csak júniusban mutatkozik be. Többek között mesterséges intelligencia is segíti a pajzsmirigy és emlő tumor diagnosztikát, mert a készülék javaslatot tud készíteni az elváltozás jó – és rosszindulatára, illetve azt osztályozni is képes, így adva egy döntéstámogató eszközt a szakemberek számára. A készülék a máj zsírosságát is tudja mérni két új módszerrel.

  Mindkét SAMSUNG ultrahang készülék, azaz a HERA W9 is képes a különféle szövetek, szervek rugalmasságának mérésére, köszönhetően a különböző elasztográfiás eljárásoknak.
A készülékek olyan mikrovaszkularizásiós áramlások megjelenítésére is képesek, melyekre eddig nem volt lehetőségük az orvosoknak, ezt az MVFLOW képalkotás segíti, továbbá, bármely véráramlást térhatásban is tudnak mostantól ábrázolni a készülékekben működő LumiFlow technológiának köszönhetően. Az átadási eseményen a SAMSUNG felső vezetése is részt vett egy online bejelentkezés segítségével, akik további támogatásukról biztosították az eddig is sikeres együttműködést.

Scroll to Top