Általános feltételek, információk

1.)  A Sonarmed Kft. szellemi termékeinek, ideértve, a kezelési és használati útmutatók, weboldal tartamának másolása, felhasználása, annak változatlan, vagy nagyrészt azonos tartalmának mind szöveges, mind képi átvétele a Sonarmed Kft. külön írásos hozzájárulása nélkül tilos és díjköteles. A honlapon/dokumentumban található termékadatok, termékleírások és termékfotók kizárólag a Sonarmed Kft. által adott felhasználói jog birtokában használhatóak fel és jeleníthetőek meg más felületen. Amennyiben a Sonarmed Kft. ezen adatokat harmadik személy honlapján/felületein bizonyíthatóan azonos formában észleli kötbérigényét érvényesíti.

2.) A Használt ultrahang és DEMO készülék adatbázisban szereplő termékek:

  • nem a Sonarmed Kft. tulajdonát képezik. Azoknál a használt termékeknél, amelyek mégis a Sonarmed Kft. tulajdonát képezik, ezt az információt külön hangsúlyozva feltüntetjük.
  • a megadott árak minden esetben Bruttó (ÁFA-s) árak. Az adás-vételben a Sonarmed Kft. csak, és kizárólag közvetítő szerepet vállal, így elkerülve a készülékek árának
    emelkedését a mindenkori ÁFA mértékével. (Az eladók az esetek döntő százalékában ÁFA-mentesek és a vevők is.)

3.) Magyarország területén egyre többen foglalkoznak használt ultrahang-diagnosztikai készülékek forgalmazásával, amely termékek első forgalomba hozatala feltehetően nem Magyarországon történt. Ezen termékek meghibásodásáért a Samsung Medison magyarországi hivatalos képviselete a Sonarmed Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, valamint ezekre a készülékekre garanciális javítást sem biztosít. Az e cégek által ígért garancia nyújtása nem a Sonarmed Kft. feladata.

4.) Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy új Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készüléket Magyarországon jogszerűen csak a Sonarmedtől, a Samsung Medison hivatalos magyarországi márkaképviseletétől, vagy annak a Sonarmed Kft. által írásban meghatalmazott viszonteladóitól vásárolhat. Bármely nem meghatalmazott forgalmazótól (pl.: MIDES) beszerzett – még garanciális – berendezések szerviz ellátását csak egyedi elbírálás alapján és kizárólag előre fizetős vagy a helyszínen készpénzes fizetési konstrukcióban vállaljuk, a garancia igényt annál a szállítónál kell érvényesíteni, ahol a beszerzés történt! Amennyiben fentiek ellenére tudomásunkra jut új készülék beszerzésének ténye, a Sonarmed Kft. meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket az ügyben.

5.) A honlapjainkon az új termékeknél feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

6.) A fenti 2-es és 3-as pontban található közérdekű felhívások az Ön(ök) érdekében történtek.

7.) A Sonarmed Kft. megtesz mindent az ügyfelei adatainak biztonságáért, amiről információkat adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

SONARMED Team
SAMSUNG Medison
ultrahang-diagnosztikai készülékek
magyarországi csapata

Scroll to Top