Samsung WS80 5D ultrahang készülék

A nők egészségét szolgáló diagnosztikai megoldásokra összpontosítva

A WS80A Elite a Crystal Clear Cycle™ funkciókkal integrált megoldás a nők egészségügyi problémáira, és hatékony diagnosztikai megoldásokat kínál a nők életének legjelentősebb eseményeire.

Samsung WS80 Health Step

Fejlett 3D renderelés és színtechnológiák

Powered by CrystalLive™

A CrystalLive™ egy új ultrahang képalkotó motor, amely a Samsung kifinomult képfeldolgozási technológiáit alkalmazza. A WS80A az Elite V4.01-el a CrystalLive™ 3D és a CrystalLive™ Color, a Samsung fejlett 3D renderelési és színtechnológiáival rendelkezik, hogy jobb megjelenítést és szerkezeti kifejezést biztosítson.

Samsung WS80 CrystalVue képalkotás

CrystalVue Flow™

A CrystalVue Flow™ megnövelt mélységérzékelést tesz lehetővé az érrendszeri struktúrákban, és számos különböző képalkotó síkban jeleníti meg az ereket.
A CrystalVue Flow™ javítja a hemodinamikai áramlás térbeli pontosságát a morfológiai információkhoz, és mélyebb megértést biztosít a relációs anatómiáról és a szomszédos erekről.

Samsung WS80 ultrahang készülék - CrystalVue Flow™ képalkotás

Fejlett képalkotás a diagnosztikai pontossághoz

Samsung WS80 ultrahang készülék hibrid beamformerrel

A Hybrid Beamforming Engine™ evo egyesíti az optimális 2D és színes képminőséget a gyors képfrissítési frekvenciával, hogy lehetővé tegye a még nagyobb teljesítményű adatfeldolgozást és zajcsökkentő képességet. Ez a fejlett technológia tisztább képet és stabilabb jelet biztosít a korábbi beamforming motorral szemben, ezzel is javítva a diagnosztikus pontosságot.

Samsung Dynamic MR™ evo

Az SDMR™ evo technológia biztosítja a szemcsézettség csökkenést, élkiemelést és a kontraszt növekedését a tiszta és természetes képek eléréséhez. Ezen túlmenően az SDMR™ evo a korábbi technológiát javítja az alkalmazás-specifikus optimalizációval és a jobb időbeli felbontással élő leképezési módban.

Szabványosított nőegészségügyi diagnózis egyszerű műveletekkel

A WS80A Elite ultrahang készülék 5D megoldásai a pontos diagnózist támogatják egyszerű műveletekkel. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően csökkenthető a kezelőfüggőség és növelhető a páciens áteresztőképesség.

Samsung WS80 ultrahang készülék 5D Heart Color képalkotással

5D Heart Color (5D színes szív - magzati szív vizsgálat)

Az 5D Heart Color lehetővé teszi a STIC (spatiotemporal image correlation) volumen adatokból generált kilenc sztenderd magzati echocardiographiai nézet véráramlás dinamikájával együtt történő megfigyelését egyetlen sablon segítségével.

5D Limb Vol.

Az 5D Limb Vol. lehetővé teszi a magzati tömeg pontos becslését, a tápláltsági állapotot a magzat combjának térbeli adatai alapján, ráadásul csökkenti a vizsgálat időszükségletét a mindössze 3 nevezetes pont meghatározásával.

5D CNS+ (magzati agy mérései)

Az 5D CNS+ megjeleníti az axialis, sagittalis és coronalis nézeteket a kilenc metszeti képnél a magzati agy vizsgálatára vonatkozó nemzetközi iránymutatást (ISUOG) követve.

Samsung WS80 ultrahang készülék 5D Limb Vol. képalkotással
Samsung WS80 ultrahang készülék 5D CNS Fetal brain méréssel

5D NT™

5D NT™ támogatja a magzati median-sagittalis metszetének megtalálását, amely az elsőnek felismert és megfelelő mértékben nagyítva jelenik meg a volumen adatból. Ezután végrehajtható a Nuchal Translucency vastagságának mérése az egyszerű és hatékony félautomatikus funkcióval, csökkentve a felhasználó függőséget.

Samsung WS80 ultrahang készülék 5D NT képalkotással
Samsung WS80 ultrahang készülék 5D Follicle - automatikus 5D tűszőméréssel

5D Follicle (5D tűszőmérés)

Az 5D Follicle automatikusan megtalálja a tüszőket és felveszi minden egyes tüsző méretét és állapotát, amivel segíti a klinikai munkavégzést. Ezeket a tüszőket különböző színekkel jelölve a térben meg is jeleníti. Ez a technológia várhatóan hozzájárul a meddő páciensek ovulációjának megfigyeléséhez és sikeres ICF ciklusokat vetít előre.

CEUS+

A CEUS+ funkció 3D/4D-ben használható a petevezeték átjárhatóságának, valamint a méh és endometrium morfológiájának hatékony vizsgálatára.

* A ‘CEUS+ 3D/4D-ben’ nem a funkció neve. A „CEUS+” a funkció neve.
A „CEUS+” nem minden országban érhető el a kereskedelmi forgalomban.

Samsung WS80 ultrahang készülék CEUS+ képalkotással

5D LB™

Az 5D LB™ lehetővé teszi a magzati hosszú csöves csontok egyszerű, automatikus felismerését és mérését a volumen adathalmazból, a magzati struktúrák intuitív megjelenítése által. A magzati fejlődési rendellenességek diagnosztizálását hatékonnyá válik mivel az 5D LB™ fokozza a mérési pontosságot a vizsgálati idő csökkenése mellett.

Samsung WS80 5D ultrahang készülék Stereo Cine képalkotással

5D Stereo Cine™

A 5D Stereo Cine™ funkcióval élethű 3D képek jeleníthetők meg a Samsung 3D Smart TV-ken, amely funkció által otthon a páciens, a család és a barátok is láthatják a magzatról készült valósághű képeket.

A pontos diagnózis eszközei

Samsung WS80 ultrahang készülék - MPI mérések

MPI™

Az MPI lehetővé teszi fetal myocardial performance index (MPI) automatikus mérését a felhasználói függőség csökkentése érdekében. Továbbá az MPI javítja a munkafolyamatokat a magzati szív vizsgálatoknál az egyszerű, egy kattintásos használattal.

Advanced Feto Realistic View™

Az FRV™ funkció frissítésre került a sebesség növelése és az inverz mód támogatása érdekében. A fejlett FRV™ lehetővé teszi a finom anatómiai jellemzők részletes megjelenítését,ezáltal lehetővé téve az intuitív diagnózist a leképezett 3D képeken és javítják a kommunikációt a pácienssel.

Samsung WS80 ultrahang készülék - Feto Realistiv Vue - 4D, 5D ultrahang vizsgálat

ElastoScan technológiák

Samsung WS80 elasztográfiás ultrahang készülék

ElastoScan™ - Elasztográfia

A rosszindulatú daganatos megbetegedések korai felismerését és a szövetek funkciónális információinak szállítását szolgálja, az ElastoScan™ alkalmazza a strain képalkotási technológiát, amelya szövetek elmozdulásának információit színtérképpel jeleníti meg. A felhasználó tapintás nélkül számos hasznos információhoz juthat a szövetek keménységére vonatkozóan, ami a hagyományos vizsgálati módszerekkel nem volt elérhető.

e-DEB™

z e-DEB™ funkció használatával a felhasználó automatikusan megkapja a kiválasztott célterület és a referenciaterület strain arányát egyetlen ROI terület kiválasztásával az emlőről készített ElastoScan™ képen. Az egyszerű ROI kiválasztással és az automatikus számítással az emlő vizsgálata sokkal hatékonyabbá és intiutívabbá válik.

Samsung WS80 elasztográfiás ultrahang készülék - e-DEB méréssel
Scroll to Top