Samsung HM70A hordozható ultrahang - A minőség, mely mindenhová elkísér

A legfrissebb képalkotó technológiák beépítve egyetlen kompakt készülékbe, az új Samsung HM70A annak az orvosnak és a szonográfusnak a tökéletes választása, aki kiváló klinikai pontosságot és betegellátást akar biztosítani, bárhol is legyenek éppen.

Szerezze be a legjobb képminőséget és méretet

Hybrid Beamforming képalkotás

Samsung HM70 hordozható ultrahang készülék

Ezzel a fejlett technológiával, amelynél az adatfeldolgozás sokkal gyorsabban és pontosabban történik az optimalizálásnak köszönhetően, lehetővé válik a mélyebb és részletesebb leképezés a magasabb energiakimenet által. A technológia kombinálja az optimális 2D és színes képminőséget a gyors képfrissítési frekvenciával.

Samsung HM70 hordozható ultrahang készülék

S-Flow™

Az S-Flow™ egy innovatív, nagyon érzékeny színes doppler, amely képes megjeleníteni a különösen nehezen vizsgálható perifériás erek áramlásait is.

Needle Mate™

A Needle Mate™ alkalmazás tűhegy pontossággal jelöli a tű optimális helyét, amikor az orvos beavatkozást hajt végre. Ez az innovatív technológia nagyban segíti az orvosi eljárásokat beleértve az idegi blokkokat a helyi érzéstelenítésnél, és az erek eltalálásánál.

 

Samsung HM70 Needle Mate tűallokációs program
Samsung HM70 Needle Mate tűallokációs program

 

Egykristályos vizsgálófej technológia

Samsung HM70 egykristályos vizsgálófejek

Samsung HM70 egykristályos vizsgálófejek

Az egyetlen kristály (Single crystal) javítja a vizsgálófejek sávszélességét és érzékenységét. A nagyobb sávszélesség javítja a felbontást és a leképezési mélységet, és a technológia nagyobb érzékenysége segíti a kis véráramlások vizsgálatát.

Teljes képernyős üzemmód

 

Samsung HM70 teljes képernyős mód
Samsung HM70 teljes képernyős mód

A felhasználó egyetlen érintéssel kinagyíthatja a teljes képernyőre a hasznos képterületet, optimalizálva a képet a felhasználói elemzéshez. A felhasználó számos képalkotási paramétert módosíthat a teljes képernyős mód használata közben is.

 

Elasztográfia (ElastoScan™)

Samsung HM70 elasztográfia
Samsung HM70 elasztográfia
A rosszindulatú daganatos elváltozások felderítését szolgálja és a szövetekről funkcionális információkat nyújt. Az ElastoScan™ strain képalkotó technológiát használ, ami színtérkép színeivel jeleníti meg a szöveti elmozdulás mértékét. Így a felhasználók számos hasznos információhoz jutnak a szövetek merevségéről, ami nem volt elérhető a hagyományos vizsgálatoknál tapintás nélkül.

4D és 3D XI™

 

Samsung HM70 4D és 3DXI képalkotási lehetőség
Samsung HM70 4D és 3DXI képalkotási lehetőség

Felszerelték 4D és 3D XI™ technikával, az Samsung HM70A ultrahang készüléket egyaránt használhatja a magzat arcának megjelenítésére és 3D/4D vizsgálati képalkotásra is. A 3D XI™ technika biztosítja a 3D/4D volume adatmanipulálás egyszerű vezérlésével a maximális diagnosztikai pontosságot.

HD Volume Imaging™ – nagyfelbontású képalkotás

Samsung HM70 ultrahang készülék HDVI nagyfelbontású képalkotásSamsung HM70 ultrahang készülék HDVI nagyfelbontású képalkotás

A 3D adatokból a nem kívánatos szemcsézettség és zajok eltüntetésére szolgáló szűrők használatával az élek és kisebb struktúrák láthatósága javul, a HDVI™ gyorsan kiváló képeket eredményez egyetlen gombnyomással.


Fokozza a klinikai hatékonyságot több páciens gyorsabb vizsgálatával

Gyors bekapcsolás

Samsung HM70 ultrahang készülék nagyfelbontású felvétel rögzítés

Samsung HM70 ultrahang készülék gyors bekapcsolással

Az SSD technológia lehetővé teszi a 60 másodperces bekapcsolási időt a teljesen kikapcsolt állapotból, és a 10 ~ 20 másodperceset az alvó állapotból. A felhasználó állíthatja be, hogy a készülék a monitor felnyitásával vagy a bekapcsoló gombbal legyen-e felébreszthető.

HD ADVR™ – nagyfelbontású videófelvétel

Samsung HM70 ultrahang készülék nagyfelbontású felvétel rögzítésSamsung HM70 ultrahang készülék nagyfelbontású felvétel rögzítés

A beépített DVD (720 x 480) és USB (Full HD 1920 x 1080) technológia lehetővé teszi a leképezést és a vizsgálat rögzítését egyszerre. A felvételek hagyományos DVD, USB vagy MPEG fájl formátumban készülnek, és így a felhasználó később ismételten megnézheti a felvételt a tünetek felülvizsgálatához.

Auto IMT™ – automatikus IMT-mérés

Samsung HM70 ultrahang készülék automatikus Intima Vastagság mérésselSamsung HM70 ultrahang készülék automatikus Intima Vastagság méréssel

Ez a jellemző lehetővé teszi a carotid artéria Intima-Media vastagságának (Intima-Media Thickness / IMT) automatikus mérését a stroke és a szívinfaktus kockázatának korai diagnózisához.


Páratlan használhatóság a képalkotási kényelemért

Samsung HM70 ultrahang készülék páratlan ergonómiávalSamsung HM70 ultrahang készülék páratlan ergonómiával

Delightful design wins an IDEA AWARD 2018

The system implements special design with ergonomic improvements for more moving range near the control panel, a thin lighting strip along the front of the system that brightens dark probe connector space, and provide an iconic look for a preeminent design.

Scroll to Top