Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magyar Nőorvos Társaság Cervixpathológiai Szekciójának XXIV. Tudományos és Továbbképző Ülése

június 1. - június 3.

Magyar Nőorvos Társaság Cervixpathológiai Szekciójának XXIV. Tudományos és Továbbképző Ülése

Tisztelt Kollégák!

2023. június 01-03. között Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre a Magyar Nőorvos Társaság Cervixpathologiai Szekciójának XXIV. Kongresszusa és Továbbképző ülése. A rendezvény nagy múltra tekint vissza és hosszú évekre visszamenően nagy népszerűségnek örvend. Idei rendezvényünk különlegessége, hogy a COVID pandémia miatt a kétévente megrendezésre kerülő összejövetel elmaradt, így ezévben 4 év kihagyás után rendezzük meg.

Hagyományainkhoz híven, célunk a nőgyógyászati onkológia legújabb eredményeinek bemutatása interdiszciplináris fórum keretein belül, felvállalva a továbbképzés feladatait is. Emellett olyan aktuális problémák megvitatására is sor kerül, mint a méhnyakrák primer és szekunder prevenciója, annak jelenlegi hazai helyzete és megújításának lehetőségei. Témáink közé tartozik még a molekuláris diagnosztikai módszerek és az ezekhez kapcsolódó új terápiás lehetőségek bemutatása, azok napi terápiás rutinba való beépítése, a lehetőségek legteljesebb kiaknázása céljából. Mindezek mellett rendhagyó programokkal várjuk a kedves résztvevőket, mely rendezvény egyben kellemes kikapcsolódást is garantál a méltán híres hajdúszoboszlói környezetben.

A résztvevők számára kreditpont szerzési lehetőséget is biztosít, szakorvosoknak 24 pontot, szakdolgozóknak 12 pontot. A rendezvénnyel kapcsolatos információkat megtalálják a kongresszusi értesítőben megjelölt elérhetőségeken.

A Cervixpahtologiai Szekció elnökeként, és a helyi szervezőbizottság vezetőjeként bízom benne, hogy méltó́ házigazdái leszünk társaságunk XXIV. Tudományos és Továbbképző Ülésének.

IDŐPONT:          2023. 06.01-03.

HELYSZÍN:     Hunguest Hotel Aqua-Sol****

4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron utca 7-9.

Dr. Krasznai Zoárd PhD, Med. Habil.

Debreceni Egyetem Klinikai Központ,

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója

MNT CPS elnöke

 

Forrás: MNT Cervixpathológiai Szekciójának XXIV. Tudományos Továbbképző Ülés (newinst.wixsite.com)

Részletek

Kezdés:
június 1.
Vége:
június 3.
Honlap:
https://newinst.wixsite.com/cervix23

Szervező

New Instant Kft.
Email
newinst@newinstant.hu
View Szervező Website

Helyszín

Hajdúszoboszló, Hotel Aqua-Sol****
Gábor Áron u. 7-9.
Hajdúszoboszló, Hajdú-Bihar vármegye 4200 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website
Scroll to Top