Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

30. Jubileumi Francia-Magyar Radiológiai Szimpózium

2023. április 26. - 2023. április 28.

Kedves Kollégák,

nagyon gyorsan eltelt 5 év, és ismét jubileumi eseményt ünneplünk:
elérkezett a 30. Francia-Magyar Szimpózium! Időpontja: 2023 április 26-28.

Igyekszünk méltó kereteket adni ennek a kivételes eseménynek. Helyszíne Esztergomban, az új Grand Hotelben lesz. A megszokottnál több, 10 francia radiológus professzor fog előadásokat és workshopokat tartani, köztük a Francia Radiológus Társaság új elnökasszonya is.

A szakmai program különösen aktuálisnak ígérkezik: az atelektáziák differenciáldiagnosztikája, UH-elasztográfia, agyi vérellátás és perfúzió, demenciák, Alzheimer, Parkinson és neurodegeneratív betegségek, COPD, pleura, pericardium, MR-enterográfia, magánellátásban végezhető intervenciós MSK radiológia – hogy csak néhányat említsünk.

Szakmánkat érintő, nagyon izgalmas egyéb témák is színre kerülnek: a radiológia oktatása, mesterséges intelligencia, teleradiológia, intervenciós robotok, területi ellátásszervezés, szociológia a radiológiában, stb.

A regisztráció az előző évben bevezetett technikai változásai beváltak: idén ismét lehet előre, online fizetni a részvételi díjat. Ezzel nem csak az ügyintézés egyszerűsödik, de a sorbaállást is rövidíti a regisztráció során.

A szállásfoglalás miatt minél korábbi jelentkezést javasolunk, mert a kongresszusi szálloda szobái korlátozott számban állnak rendelkezésre. Emiatt előrehozott a határidő (febr 28) a kedvezményes részvételi díj kifizetésére is.

A Szimpózium mobil applikációja ismét elérhető lesz, amit nagy sikerrel alkalmaztunk az interaktív szavazásoknál is – ezt a formát továbbra is folytatjuk.

A gazdasági környezet miatt a részvételi díjak a kezdeti ingyenesség, majd a nagyon alacsony, önköltséges szint után most – más hazai rendezvényekhez hasonlóan – megemelkedtek, de támogatóinknak köszönhetően még mindig nem közelítik meg a Nyugat-Európában megszokott piaci mértéket.

A Szimpózium és szervezői segítséget nyújtanak a hosszabb-rövidebb francia tanulmányi ösztöndíjak megszerzéséhez is. Lehetőség lesz személyes találkozásokra, információcserére a Francia Intézet és a Nagykövetség, a korábbi ösztöndíjasok, valamint az érdeklődők között.

Kérjük mielőbb jelentkezzetek, mert minél korábban látják a szervezők a végleges létszámot, annál élménydúsabbra tudják szervezni az ünnepi 30. Szimpóziumot!

Várunk szeretettel!

A Szimpózium elnökei

Forrai Gábor Kerpel-Fronius Anna Jean-Pierre Tasu Barta András

Részletek

Kezdés:
2023. április 26.
Vége:
2023. április 28.
Honlap:
https://radio.kmcongress.com/

Szervező

K&M Congress Kft.
Phone
+36 1 301-2000
Email
info@kmcongress.com
View Szervező Website

Helyszín

Grand Hotel Esztergom
Táncsics Mihály utca 6.
Esztergom, 2500 Hungary
+ Google Térkép
Phone
+36 33 787 001, +36 33 787 019
View Helyszín Website
Scroll to Top