Videós összefoglaló két csúcskategóriás Samsung ultrahang készülék átadásáról a Semmelweis Egyetemen

Ismét két csúcskategóriájú Samsung ultrahang készüléket adhattunk át a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika és a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részlege számára közel százmillió Forint értékben. A készülékek az egyetemi oktatáson túl a betegellátásában és a kutatásokban is szerepet kapnak.
Dr. Maurovich-Horvat Pál és Prof. Dr. Ács Nándor Klinikaigazgató Urak elkötelezettek, hogy a betegellátáson túl az oktatást és a képzést is a legmagasabb színvonalon képviseltessék. Mindezt a Semmelweis Egyetem, a Samsung Healthcare és a Sonarmed Kft. 2D, 3D, 4D, 5D Ultrahang készülékek közötti háromoldalú együttműködés segíti.

Samsung RS85 Prestige ultrahang készülék a radiológia csúcsa a palettánkon. Többek között mesterséges intelligencia is segíti a pajzsmirigy- és az emlőtumor diagnosztikát, mert a készülék javaslatot tud készíteni az elváltozás jó- és rosszindulatára, illetve azt osztályozni is képes, így adva egy gyors és pontos döntéstámogató eszközt a szakemberek számára. A készülék a máj zsírosságát is tudja mérni két új módszerrel. 

Samsung HERA W9 és RS85 PRestige ultrahang készülékek átadása a Semmelweis Egyetemen
LimuFlow™ képalkotás a Samsung HERA W9 és RS85 Prestige ultrahang készülékekkel

Mindkét ultrahang készülék, azaz a Samsung HERA W9 is képes a különféle szövetek, szervek rugalmasságának mérésére köszönhetően a különleges elasztográfiás képalkotó eljárásoknak. A készülékek olyan mikrovaszkularizációs áramlások megjelenítésére is képesek, melyekre eddig nem volt lehetőségük az orvosoknak, továbbá bármely véráramlást térhatásban is tudnak mostantól ábrázolni a készülékekben működő LumiFlowTM technológiának köszönhetően. 

Az átadási eseményen a Samsung felső vezetése is részt vett egy online bejelentkezés segítségével, akik további támogatásukról biztosították az eddigi sikeres együttműködést.

Samsung Healthcare felső vezetése
Scroll to Top