ECO Packing csomagolás

Az ECO Package egy újrafelhasználható csomagolás, amely környezetbarát újrahasznosított papírból készül

Ez a Samsung elkötelezettsége a Föld és a környezet szén-dioxid-semlegessége mellett.

A Samsung a V8 és V7 ultrahang készülékek csomagolását két lépésben az EPE habokról papírcsomagolásra cserélte.
Először a csomagolóanyag egy részét újrahasznosított papírból készült papírcsomagolásra cserélte, amivel 61%-kal csökkentette az EPE-felhasználást, és végül a teljes EPE-habot papírcsomagolásra cserélték.

* EPE: expandált polietilén

Környezetbarát csomagolás - változtassuk meg a jövőt

Nemzetközi erőfeszítések az éghajlatváltozás ellen

A 2016-ban aláírt „Párizsi klímaegyezmény” az első olyan klímaváltozási megállapodás, amely az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentését szolgálja a globális felmelegedés megelőzése érdekében, és ez egy olyan megállapodás, amelyet több évtizedes nemzetközi tárgyalások előztek meg. Több mint 120 ország, köztük Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Kína és Brazília is részt vesz ebben, emellett globális vállalatok is vezető szerepet vállalnak a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében.

A Samsung fenntartható gazdálkodása

A vállalati fenntartható gazdálkodás részeként a Samsung Electronics komoly erőfeszítéseket tesz a környezetbarát anyagok fejlesztése mellett a termékfejlesztésben is. Például a Samsung napelemes távirányító, az energiafogyasztás csökkentése a Samsung fenntartható gazdálkodásának jellemző példái.

A Samsung Ultrasound a legjobb erőfeszítéseket teszi a környezet védelme érdekében. Csökkenti az EPE* hab használatát a termékek csomagolásában, és a vinil csomagolóanyagok 20%-át használja újrahasznosítható vinilként. Ezen túlmenően a termék kézikönyvei DVD-k helyett digitális fájlokban találhatók.

* EPE: expandált polietilén

Scroll to Top