Menü Bezárás

SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek

Samsung és Medison - együtt a jobb holnapért, Láss többet az életben

Samsung Medison

Professzionális SAMSUNG MEDISON (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű echocardiografiai és 3D, 4D ultrahangokig.


2011.04.25. Ettől a naptól kezdve a Medison ultrahang készülékek:


2010.

MEDISON - See it all

25 éves a Medison

25 éves a MEDISON

2010-ben ünnepelte a MEDISON fennállásának 25. évfordulóját, amely alkalomból a gyár egész évben folyamatos kedvezményekkel, akciókkal kedveskedett meglévő és leendő ügyfelei, felhasználói számára.

  A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és 2011 után a Samsung Electronics részévé vált, ennek köszönhetően a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja a SAMSUNG informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiáit is.


2002.

Medison ultrahang készülékek

 


 

1995.

A MEDISON megvásárolta az ausztriai KRETZTECHNIK ultrahang gyárat.

Medison-Kretztechnik


1985.

A MEDISON gyár megalapítása

Medison gyár alapítása